Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ÇEDES projesi kapsamında ASÜ‘lü gençler Güzelyurt Kaymakamı ile buluştu

Aksaray Güzelyurt Kaymakamı Muammer

Aksaray Güzelyurt Kaymakamı Muammer Yetiş, “Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum” projesi kapsamında Aksaray Üniversitesinden gelen gençlerle bir araya geldi.

Selime Kasabası Hatice Dudu Ali Abay Kur’an Kursunda sabah kahvaltısında buluşan Kaymakam Yetiş, gençlerle yakından ilgilendi.  Aksaray Üniversitesinde eğitim gören gençler Ihlara gezisinin ardından Kaymakam Yetiş ile buluştu

Millî Eğitim Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında il genelinde yürütülen ÇEDES projesi kapsamında bir Aksaray Üniversitesinde eğitim gören öğrencilerle bir araya gelen Kaymakam Yetiş onlarla bir süre sohbet etti.

Ihlara gezisi ile gençleri hem Aksaray ilinin doğal kültürel mirasına yakından görme fırsatı yakaladı hem de sosyal bir etkinlikte bulunma imkanı buldu

Hatice Dudu Ali Abay Kur’an Kursunda sabah kahvaltısı etkinliği ile bir araya gelen gençleri, Kaymakam Yetiş’e merak ettikleri soruları sorarak yanıt aradılar.  Gençlerin etkileşimine olanak tanınan buluşmada, sosyalleşme öne çıkarıldı.

Fatma Altınok