Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çardak Altınkaya Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nden aşure ikramı

Aksaray’da pek çok dernek

Aksaray’da pek çok dernek ve kurumların yaptığı gibi Çardak Altınkaya Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği de Aşure günü nedeniyle 15 Temmuz Milli İrade Meydanında vatandaşlara aşure ikram etti.

15 Temmuz Milli İrade Meydanında gerçekleşen etkinlikte Çardak Altınkaya Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ramazan Akay elleriyle vatandaşlara aşure ikramında bulunurken herkesin aşure gününü kutladı. Vatandaşlar aşure dağıtılan çadırın önünde uzun kuyruklar oluştururken, bu günün unutulmaması sebebiyle memnuniyetlerini dile getirdiler.

Aşure ikramından sonra açıklamalarda bulunan Çardak Altınkaya Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ramazan Akay; “Sevinçle üzüntünün birlikte olduğu bir aydayız. Biliyorsunuz Peygamberimizin torununun başının kesildiği ay hem de güzelliklerin de olduğu bir ay. Bunu sosyal etkinliklerle değerlendirelim dedik. Dernek olarak böyle bir girişimde bulunduk. Allah gelenlerden razı olsun, afiyet olsun herkese. İnşallah ülkemiz için bereketli olur.  Her sene bunu inşallah tekrar edeceğiz. Hep beraber burada bu coşkuyu yaşayacağız” diye konuştu.

Haber Avni Kuru