Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CANDURAN’A YAPILAN SALDIRIYI KINIYORUZ

aksaray baro başkanıbeytullah coşkun

aksaray baro başkanıbeytullah coşkun yaptığı basın açıklamasında;

“ankara barosubaşkanı av. hakan canduran’ın 24.05.2018 tarihinde meslektaşlarımızın hakkınısavunurken “bir hakim tarafından” saldırıya uğradığını üzüntüyle öğrenmişbulunuyoruz.

avukatmeslektaşının hakkını savunan bir baro başkanına yapılan bu hukuksuz ve kabadavranış sadece orada bulunan ankara baro başkanına ve avukatlara değil;meslektaşlarımız nezdinde savunmanın vazgeçilmezi olan avukatlık mesleğine vesavunmayı meslek edinmiş tüm meslektaşlarımıza yönelik gerçekleştirilmiş birsaldırıdır.

İnsanlığa; başkalarınınhakkına, mülkiyetine, özgürlüğüne saygıyı öğreten, ömürlerinin önemli birbölümünü hak arama yolunda tüketen avukatlara yapılan bu saldırılar yargının üçkurucu unsuru olan sav (savcı), savunma (avukat),hüküm (yargıç), dengesindekigüzel ilişkiyi zedelemekte, işleyişi bozmaktadır.

ankarabarosu başkanımıza ve onun şahsında dünyanın en onurlu ve en zor mesleğini icraeden avukatlara yapılan saldırıda hsk’nın üzerine düşeni yapacağına dair olayıntakipçisi olacağımızı kamuoyuna saygılarımızladuyuruyoruz”dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray İl
Sıradaki Haber Cumhuriyet Halk Partisi, Şehit Aileleri Derneğini Ziyaret Etti