Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Camiliören Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İstanbul’da piknik düzenledi

Camiliören Köyü Yardımlaşma ve

Camiliören Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İstanbul’da geleneksel yahni ve piknik şöleni düzenledi. Düzenlenen piknik etkinliği kapsamında, Dernek Başkanı Doğan Bayar konuşma yaptı.

Geleneksel piknik şöleni kapsamında konuşma yapan Dernek Başkanı Doğan Bayar, “Camiliören Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak düzenlediğimiz yahni ve piknik şölenimizde sevgi, saygı, dayanışma ve eğlence dolu bir pikniğimizi daha gerçekleştirdik Elhamdülillah. Bu güzel piknik şölenimizde yanımızda olan Ak parti Sultangazi ilçe başkanı Süleyman Yiğitoğlu, MHP Sultangazi İlçe Başkanı Yusuf Özel, Aksaray Gönüllüleri Başkanı Yaşar Avcu, Niğde Dernekler Federasyon Başkanı Tuğrul Urhan, Nar Dernek Başkanı Azmi Göktaş, Nevşehir Tepeköy Dernek Başkanı Habip Türk, Kayseri Develi Öksüt Köyü Dernek Başkanı Turan Şaka, Çankırı Ilgaz, Alıç Köyü Dernek Başkanı Halim Nazlı, Muhammet Ayşan, Cebeci Muhtarı Yedikule Hastanesi Başhekim Yrd. Yusuf Başer, Hisar Sürücü Kursu Sahibi Orhan Eren, Camiliören Köyü Kooperatif Başkanı Aydın Bayar, Akçakent Dernek Başkanı Hüseyin Ağa önceki dönem Dernek Başkanı Ahmet Altan, Cebeci Birlik Cami İmamı Mustafa Hocamıza davetimize icabet eden tüm misafirlerimize, teşrifleri ile pikniğimizi onurlandıran protokoldeki konuklarımıza, etkinliklerde çalışmaları ile görev alan tüm arkadaşlara, köyümüzden olmadığı halde bu güzel piknik şölenine katılan tüm dostlara, piknik öncesi ve piknik etkinliğimiz sırasında maddi olarak katkı sağlayıp derneğimize destek olan değerli arkadaşlarımıza, şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ederim bu güzel piknik şölenimizde yanımızda olan yüreği güzel tüm dostlara selamlarımızı iletiyoruz. Emeğinize, yüreğinize sağlık” dedi.

Sözlerin devamında “birlikte güçlüyüz” diyen Başkan Bayar, düzenlenen piknik etkinliğinin her yıl yüksek katılımla gerçekleşmesi temennisinde bulundu.

Haber: Avni Kuru