Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

aksaraybelediyesi ile tokİ iş

aksaraybelediyesi ile tokİ iş birliğinde yapılan, istihdam başta olmak üzere bölgeselgelişmeye katkı sağlayacak 375 milyon tl’lik aksaray yeni küçük sanayi sitesiprojesi inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

aksaray’dasanayi esnaflarının ve vatandaşların uzun yıllardır beklediği yeni sanayisitesi için göreve geldiği ilk günden bugüne kadar geçen süre içerisinde sanayiesnafları ve oda başkanları ile birlikte görüşmeler yaparak çalışmalarabaşlayan belediye başkanı haluk Şahin yazgı yeni sanayi sitesinin yapımınıtoplu konut İdaresine onaylanmasını sağlamıştı. ocak ayı içerisinde ihalesiyapılan 375 milyon lira ihale bedeline sahip aksaray sanayi sitesi projesitürkiye’de örnek projeler arasına girdi.

tokİ’nintek seferde türkiye’de yaptığı en büyük proje olma özelliğini koruyan aksarayküçük sanayi sitesi kentsel dönüşüm projesi 1620 dükkan ve işyerinden oluşuyor.aksaray’da sanayi esnafına kira öder gibi dükkan sahibi olma imkanınınsunulduğu yeni sanayi projesinde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

yoğunçalışma temposu arasında üzerinde hassasiyetle durarak ve sıkı sık inşaatalanında incelemelerde bulunarak yüklenici firmadan bilgi alan belediye başkanıhaluk Şahin yazgı, 2019 yılında çalışmaların tamamlanacağının ve haksahiplerinin dükkanlarına geçeceğinin bilgisini kamuoyu ile paylaşmaya devamediyor.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

12 Haziran 2024, Çarşamba Aksaray
Sıradaki Haber Aksaray ve ilçelerindeki bugün ki nöbetçi eczaneler!