Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BURASI AKSARAY BURADA İŞ VAR

aksaray valiliği himayesinde, aksaray

aksaray valiliği himayesinde, aksaray ticaret ve sanayiodası, aksaray ticaret borsası, aksaray İŞkur, aksaray sosyal güvenlik kurumu,aksaray defterdarlığı, aksaray organize sanayi bölgesi müdürlüğü ve aksarayserbest muhasebeciler ve mali müşavirler odasının katkılarıyla İstİhdamseferberlİĞĞİ lansman toplantisi, vergİ ve İstİhdam ÖdÜl tÖrenİ yapıldı.

program açılış konuşmaları ile başlayarak sırasıylasinevizyon gösterisi, bilgilendirme sunumları, burası aksaray burada İş vartanıtımı, İstihdam Ödül töreni, vergi Ödül töreni ile devam etti.

programa aksaray valisi ali mantı, aksaray ak partimilletvekilleri İlknur İnceöz, cengiz aydoğdu, aksaray mhp milletvekili ramazankaşlı, aksaray İyİ parti milletvekili ayhan erel, aksaray cumhuriyet başsavcısıİbrahim cansever, aksaray ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy, aksaray mhp İlbaşkanı mustafa Çölkesen, aksaray ak parti belediye başkan adayı evren dinçer,aksaray mhp belediye başkan adayı sefer alkan, aksaray İyİ parti belediyebaşkan adayı Özhan türemiş, İŞkur İl müdürü mahmut akkuş, aksaray ticaret vesanayi odası başkanı cüneyt göktaş, aksaray ticaret borsası başkanı hamitÖzkök, aksaray İl emniyet müdürü ali karabağ, aksaray İl Özel İdaresi genelsekreteri ramazan altundağ, aksaray sgk İl müdürü bilal akgün, aksaray osbmüdürü ayhan ermiş, aksaray smmmo başkanı melih Özan, aksaray aile Çalışma vesosyal hizmetler İl müdürü İsrafil aktürk, çok sayıda stk başkanları ve birçok İşadamı katıldı.

aksaray ticaret borsası başkanı hamit Özkök tepav’ınkasım 2018 verilerine değinerek: “ bu verileri yakalamamızı sağlayan cesaretive yüreğini ortaya koyarak, yatırım ve üretim yapan büyük ülkemize, aksaraylıişadamlarımıza tebrik ve teşekkürlerimi belirtiyorum. Ülkemizde çalışma çağındabulunan 13 milyondan fazla gencimiz bulunuyor. Üretimde, hizmetlerde veihracatta bu potansiyelimizi hayata geçirebilirsek, sürdürülebilir bir büyümepotansiyelini yakalayarak daha da ileriye gitmemiz işten bile değil. İşte bunoktada istihdam konusunda cumhurbaşkanımızın çağrısıyla başlayan istihdamseferberliğini iş dünyası temsilcileri olarak sahiplenmesi gereken bizleriz.buradan tüm iş dünyamıza ve işverenlere de çağrıda bulunmak istiyorum:türkiye’nin gücüne ve geleceğine güvenin, istihdam kampanyasına katılın, butarihi desteklerden faydalanın. biz küçük bir firmayız, ilave 1 kişi alsak neolacak demeyin. en az bir işsiz vatandaşımızı işe alarak, hem işinizigeliştirin hem ekonominin büyümesine katkınız olsun hem de türkiye’ningeleceğine yatırım yaparak kazanan siz olun. bu topraklarda bereket ve umuduhiç kaybetmedik, kaybetmeyeceğiz. değişen dünyada gelişen türkiye var. ve bendediyorum ki burası aksaray, burada iş var, burada gelecek var. “ dedi.

aksaray İŞkur İl müdürü mahmut akkuş: “ cumhurbaşkanımızsayın recep tayyip erdoğan’ın talimatlarıyla başlatılan aile Çalışma sosyalhizmetler bakanımız sayın zehra zümrüt selçuk’un önderliğinde çalışma hayatındamilli seferberlik kapsamında burası türkiye, burada İş var sloganıyla devametmektedir. 1.7 milyon işveren 15 milyon çalışanı ilgilendiren cumhuriyettarihinin en büyük teşvik ve destekleri söz konusudur. bu kapsamda ilimizdebaşarılı çalışmalar gerçekleşmekte ve tanıtımla ilgili olarak aksaray ticaretve sanayi odası, aksaray ticaret borsası, aksaray İŞkur, aksaray sgk, aksarayosb ve ilgili kurum ve kuruluşlar ve sivil toplum kuruluşlarıyla işbirlikteliği içerisinde önemli projelere imza atılmaktadır. “ dedi.  ve bu doğrultuda yaklaşık 750 kişininkatılımıyla organize sanayi bölgesi başta olmak üzere işverenlere yönelik 3 ayücret desteği, ilave istihdam desteği, 5 puanlık destek, 6 puanlık ilavedestek, kalkınmada öncelikli bölgelere kısa çalışma ödeneği, iş başı eğitimprogram, istihdam garantili meslek edindirme kursları gibi teşvikler hakkındabilgiler verirken sözlerine devam etti: “ ilimiz bölgesinde istihdam konusundabaşarılı illerden birisi olarak işsizlik ortalamasını düşüren lider illerden  birisidir. yeni teşviklerle birlikte yenidenbaşarılara imza atacaktır. burası aksaray, burada İş var, burada gelecek varsloganıyla tüm sektörün bileşenleriyle birlikte sahada 24 saat ekiplerimizleberaber bu çalışmayı yürüterek azami ölçüde bu teşviklerden faydalandırmalarınıve faydalanmalarını sağlayacağız. ve bu salondaki katılım kitlesine bakarak bendiyorum ki istihdam konusunda yeniden aksaray’da başarıya imza atacağız vesayın cumhurbaşkanımızın istihdam çağrısına büyük istihdam hedefleriylekarşılık vereceğiz. ” dedi.

aksaray valisi ali mantı: “toplantının hayırlara vesileolmasını diliyorum. toplantıyı tertip eden arkadaşlara odalarımıza ve özellikleiştirak eden arkadaşlara teşekkür ediyorum. sizler gecenizi gündüzünüze kataraközelde aksaray genelde de türkiye’mizde ve tüm dünya ya istihdamyaratıyorsunuz. gayretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum. “ dedi.

ak parti aksaray milletvekili cengiz aydoğdu’da,toplantıda bulunan firmalara teşekkür ederken, istihdam eden firmaların öneminevurgu yaptı. aksaray’ın istihdam düzeylerini en yüksek düzeylere çıkarmak adınaellerinden gelen her şeyi devletimiz ve iş dünyamız ile birlikte yapacaklarınıbelirten ak parti milletvekili cengiz aydoğdu, istihdam seferberliğininülkemize ve şehrimize hayırlı olması temennisinde bulundu.

ak parti aksaray milletvekili İlknur İnceöz’de,aksaray’ın iş dünyası ile buluştuğu lansman toplantımıza hayırlı olmasınıdilerken, katılımdan dolayı İş dünyasına, kamu kurum ve kuruluşlarına, siviltoplum kuruluşlarına ve İş dünyasına teşekkür etti.

İyi parti aksaray milletvekili ayhan erel, düzenlenenprogramın ilimiz iş dünyasının geleceğine yönelik önemli bir toplantı olduğununaltını çizerken, katılımlarından dolayı iş dünyasına teşekkür ederken lansmantoplantısının düzenlenmesinden dolayı, aksaray ticaret ve sanayi odası, aksarayticaret borsası, İŞkur, sosyal güvenlik kurumu, organize sanayi bölgesimüdürlüğü, serbest muhasebeci ve mali müşavirler odasını takdir etti.

milliyetçi hareket partisi aksaray milletvekili ramazankaşlı’da programın düzenlenmesinde emeği geçenlere partisi adına teşekkürederken, türkiye’nin başlattığı en büyük istihdam seferberliğine, aksaray işdünyası olarak gereken tüm desteklerin verilmesi noktasında yatırımcılaraçağrıda bulundu.

yapılan bilgilendirme sunumları sonrasında aksaray’daistihdam düzeyi yüksek 104 firmaya ilimiz protokolü tarafından plaketverilirken, ilk 20’deki vergi rekortmenlerimize de ödülleri takdim edildi.

toplantıya katılan iş dünyamızın yatırımcıları, siviltoplum kuruluşları ve kamu kurumlarının yetkilileri lansman toplantısınındüzenlenmesinden dolayı emeği geçen, aksaray ticaret ve sanayi odası, aksarayticaret borsası, İŞkur, sosyal güvenlik kurumu, organize sanayi bölgesimüdürlüğü, serbest muhasebeci ve mali müşavirler odasına teşekkürleriniilettiler.

haber ali ŞengÜl

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı iken Yargıtay
Sıradaki Haber Aksaray’da görev yapan Cumhuriyet Başsavcısı Bolu’ya atandı!