Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bunun Adı Vicdansızlık

Şeyh hamit mahallesinde 3321 nolu sokak üzerinde çocuk oyun parkının

Şeyh hamit mahallesinde 3321 nolu sokak üzerinde çocuk oyun parkının zemini kimliği belirsiz kişi veya kişilerce sökülerek yakıldı. Çocukların oyun alanına zarar verilmesi vatandaşların tepkisine yol açtı.

Önceki gün akşam saatlerinde Şeyh hamit mahallesinde 3321 nolu sokak üzerinde çocukların oyun parkının kauçuk zemini kimliği belirsiz kişi veya sökülerek yakıldı. 
mahalle muhtarının olayı emniyet ve İtfaiye müdürlüğüne ihbar etmesi üzerine polis, olay ile ilgili soruşturma başlattı. İtfaiye ise yangına müdahale etti.
vatandaşların tepkisine neden olay ile ilgili konuşan Şeyh hamit mahallesi muhtarı melikşah Öztürk, “mahallemizdeki oyun parkımızın zemini kimliği belirsiz kişilerce sökülerek ateşe verildi. parkımız zarar gördü. Çocuklarımızın oyun alanından ne istiyorlar. bunu yapanları kamu vicdanına havale ediyorum. polis, olayı incelemeye başladı. İnşallah sorumlular tespit edilecek” şeklinde konuştu.
belediye başkanı evren dinçer, sosyal medya hesabı üzerinden şu açıklamalarda bulundu: “bizler, sizin için çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz. bu görüntülerle karşılaşmak inanın bizleri çok üzüyor. lütfen bu güzelliklere sahip çıkalım.”
park ve bahçeler müdürlüğü ekipleri, zarar gören parkı tamir etmek için kolları sıvadı. zemin kauçukları söküldü. başkan dinçer’in talimatıyla park zemininin tamamen yenileceği bildirildi.
belediye basın
 
   

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Bursa'da otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada motosiklet sürücüsü yaralanırken kaza
Sıradaki Haber Otomobil motosikletle çarpıştı: 1 yaralı