Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BUGÜN 23 NİSAN NEŞE DOLUYOR İNSAN

aksaray valisi aykut pekmez

aksaray valisi aykut pekmez 23 nisan ulusal egemenlik veÇocuk bayramı nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında;

“türkiye büyük millet meclisi`nin açılışının 98’inci yıldönümünüve 23 nisan ulusal egemenlik ve Çocuk bayramı’nı büyük bir gururla kutluyoruz.

türkiye büyük millet meclisi’nin 23 nisan 1920 günüaçılması ile millet egemenliği resmen hayata geçirilmiş, bu önemli gün büyükönder mustafa kemal atatürk tarafından, millet egemenliğini sonsuza kadarkoruyacak olan çocuklara armağan edilmiştir.

geleceğimizin teminatı olan en kıymetli hazinemizçocuklarımızı, ülkesini ve milletini seven, vatanı için çalışıp üreten insanlarolarak yetiştirmek; kendi başına karar verebilen, kendine güvenen, hayatıngüçlükleriyle baş edebilecek ölçüde donanımlı, girişimci, ufku geniş,değerlerine bağlı ve yetenekli gençler olarak yetiştirilmelerini sağlamak ortaksorumluluğumuz ve hedefimizdir.

sevgili çocuklar;

atatürk’ün sizlere duyduğu güven ve inanca layık olmak enönemli görevinizdir. hayatınızın her safhasında bu sorumluluğu hissetmeli,ülkemiz ve yüce türk milleti’nin refahı ve huzuru için çalışmalısınız. bunubaşarabilmeniz için ise sürekli bilime ve teknolojik gelişmelere açık olmanız,sorgulamanız, araştırmanız ve düşündüklerinizi düzgün ifade edebilmenizgerekir.

başarmak için çalışmak ve mücadele etmek, her günkendimizi  yenilemek ve geliştirmekzorundayız. ancak bu yeterliliğe sahip olursanız nice destanlar yazılarak kurulanbağımsız türkiye cumhuriyeti, dünya devletleri arasındaki itibarlı yerinimuhafaza edecektir.

bu duygularla siz çocuklarımıza armağan edilen ve miliiradenin her şeyin önünde olduğunun ifade edildiği bu anlamlı günde, baştacumhuriyetimizin ve türkiye büyük millet meclisimizin kurucusu mustafa kemalatatürk’ü, silah arkadaşlarını, aziz şehit ve gazilerimizi, minnet ve şükranlaanıyor, dünyanın bütün çocuklarına barış ve mutluluk getirmesi temennisiyleçocuklarımızı sevgiyle kucaklıyorum” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Üniversitesi’nde eğitim hayatını sürdüren
Sıradaki Haber ASÜ’DE Final Sınavları Tamamlandı