Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BUĞDAY’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

68aksaray belediyesporun teknik direktörlüğüne

68aksaray belediyesporun teknik direktörlüğüne aksaray’ın yetiştirdiği spor adamıve eğitimci ertümen buğday getirilmişti. 

teknik direktör ertümen buğday, aynı zaman da aksaraymesleki teknik anadolu lisesinde de beden eğitimi Öğretmeni olarak görevyapıyordu. teknik direktör ertümen buğday’ın başında bulunduğu aksaraybelediyespor pazar günü ceyhansporu konuk etti. ertümen buğday’ın da aksaray belediyesporunbaşında teknik direktör olarak taraftarının önüne çıktığı ilk maçtı.

İşte o maçta ertümen buğday ve ekibine başarı dilemekadına eğitim camiası da stadyuma gelerek çiçek verip başarı dileklerindebulundu. İl milli eğitim müdür yardımcısı muhittin Öztürk, milli eğitim Şubemüdürü murat görmez, yenikent recep İnce orta okulu müdürü adil bölükbaş,mesleki ve teknik aksaray anadolu lisesi müdür yardımcısı yahya maraşlıoğlu veselçuk eskil ile arkadaşları hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. ayrıcaaksaray anadolu ve teknik meslek lisesi öğrencileri de tribünlerde yerlerinialarak hem teknik direktör ertümen buğday’a hem de takıma destek vererek,başarı dilediler.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Türkiye’nin yenilenebilir enerji gücündeki artışla
Sıradaki Haber Türkiye’nin Yenilenebilir Enerji Hamlesi: Dünya Sıralamasında Büyük Yükseliş!