Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bu takıma bihaller oldu! Fırtına durdu

Kuzeyboruspor, Aydın’da kaybetti Aydın

Kuzeyboruspor, Aydın’da kaybetti

Aydın Büyük Şehir Belediyespor 3 – Kuzeyboruspor-1

Salon: Aydın Mimar Sinan Spor Salonu

Hakemler: Yasin Okumuş, Serap Kutlu

Aydın Büyük Şehir Belediyespor: Sara Loda, Özge Nur Çetiner, Lauren Carlini, Fatma Şekerci, Anna Nicoletti,  Ecenur Aksoy, (Tuğçe Akman, Ayşe Çürük, Gizem Düzeltir)

Başantrenör: Alper Hamurcu

Kuzeyboruspor: Gaila Gonzalez, Wilhitte Parson, Gamze Kılıç, Merve Atlıer, Yaren Işık, Tuğba Şenoğlu, (Dilek Kınık, Liray Akpınar, İrem Çor, Ezgi Akyıldız) Başantrenör: Mehmet Bedestenlioğlu

Setler: 25-17, 17-25, 25-23, 25-23

Sultanlar liginde mücadele eden Kuzeyboruspor kadın voleybol takımı ligin 17’nci haftasında deplasmanda Aydın Büyükşehir Belediyespor takımına 3-1 mağlup olmaktan kurtulamadı.

Aydın, Mimar Sinan spor salonunda oynanan müsabakada Kuzeyboru Kadın voleybol takımı iyi başlayamadığı müsabakayı da kazanmak için son hamleleri yapsa da, bu hamleler Kuzeyboru takımının maçı kazanmasına yetmedi.

Karşılaşmanın ilk setinde oldukça etkisiz bir oyun ortaya koyan Kuzeyboruspor takımı bu seti 25-17 kaybederek müsabakaya 1-0 mağlup başladı.

İkinci sette etkili bir oyun oynayan temsilcimiz ikinci seti ilk sette ki gibi ancak bu defa kendi lehlerine olacak şekilde 17-25 kazanarak skoru 1-1’e getirdi.

Kuzeyboruspor 3 ve 4’ncü setlerde karşılaşmanın sonuna 23 sayıyı bulmasına rağmen son anlarda yaptığı hataların bedelini ağır ödedi ve sahadan 25-23’lik iki seti de kaybederek salondan 3-1 mağlup ayrıldı.

Kuzeyboruspor ligde oynadığı son üç müsabakayı da aynı set sonuçları ile kaybetti. Temsilcimiz 15’nci hafta da deplasmanda THY’larına, ardından sahasında Fenerbahçe takımına ve son olarak ta Aydın Büyük Şehir Belediyespora 3-1’li set sonuçları ile mağlup olarak son üç maçta puan almayı başaramadı ev 27 puanda kaldı.

17’nci haftanın ardından Kuzeyboruspor oynadığı 17 maçta 10 galibiyet ve 7 mağlubiyet alarak ligde 5’nci sıradaki yerinde kalırken alt sıralardan 26 puanla Galatasaray ve 25 puanlı Muratpaşa Belediyespor takımları Kuzeyborusporu takımının yerine göz dikmiş durumda oldular.

Kuzeyboru’nun takipçisi durumunda bulunan THY’ları takımı ise son haftalarda aldığı üst süte galibiyetlerle 32 puanla 4’ncü sıraya iyice yerleşmiş oldu.

Kuzeyborusporun son haftalarda aldığı üst üste yenilgiler taraftarların da moralini bozdu.

Ligde 18’nci haftada 28 Ocak 2024 Pazar günü Aksaray spor salonunda Kuzeyboruspor ligde 43 puanla 3’ncü sırada bulunan Eczacıbaşısporu konuk edecek.  Haber: Fatma ALTINOK