Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BU TAKIM ŞAMPİYON OLACAK

68 aksaray belediyespor sezonun

68 aksaray belediyespor sezonun ilk yarısını yaptığıbasın açıklamasıyla değerlendirdi. son yaşanan silifke belediyesporkarşılaşmasında yaşanan olaylardan sonra aldığımız desteğin sözde kalmamasınıve aksaray belediyespor’un siyasete malzeme yapılmasını istemiyoruz.

destek verenlere teşekkür ediyoruz

basın toplantısında konuşan aksaray belediyespor başkanıdurmuş ali sönmez, 68 aksaray belediyespor bölgesel amatör ligde temsil etmekiçin yola çıktık. haluk Şahin yazgı belediye başkanlığını kazandıktan sonraşehrimizi bölgesel amatör ligde yerli bir takımın temsil etmesini istedi. bu 3.sezonumuz inşallah bu sezon takımın şampiyonluğuna kilitlendik. Şampiyonluk yolundaçeşitli zorluklar ile karşılaşıyoruz. diğer takımlar organize olup sahada galipgelemedikleri için saha dışı oyunlarla bizi mağlup etmeye çalışmaktalar. son zamanlardakamuoyunda, sosyal medya üzerinden bize destek veren herkese teşekkür ederim.bugüne kadar belediye başkanımız haluk Şahin yazgı dışında takımımıza destekolunmamıştır. Şuana kadar ne yönetim kurulu ne de teknik direktörümüz ertümenbuğday ile temasa geçilmedi. bize destek veren önceki dönem valimiz aykutpekmez ve yeni valimiz ali mantı’ya, İl emniyet müdürümüz  ali karabağ’a  ve İl Özel İdare sekterimiz ramazan altundağ’ateşekkür ediyoruz”dedi.

destekleri uygulamalı görmek istiyoruz

aksaray belediyespor genel kaptanı nedim deniz isekonuşmasında, Önümüzdeki hafta ikinci yarı çalışmaları başlıyacak. başarılı birilk yarı geçirdik. aksaray belediyespor hakemler tarafından sahipleniyor. maçlarıkazanması fayda sağlanıyor gibi açıklamalar oldu. biz içerideki 3 maçımızıberabere bitirdik. bitirdiğimiz 3 maçta da hakem hataları var. bununla ilgiliresimler görüntüler var. Şampiyonluk sadece sahada kazanılmıyor  saha dışı olaylarda oluyor. bizim futbolcularımızında teknik heyetimizin de alın terinin emeklerinin çalındığını görüyoruz. İlkyarının son maçı silifke belediyespor maçında net pozisyonlarımız var. ofsayt olmayanpozisyonlara hakem bayrak kaldırıyor. kim yaptı! bunu silifke belediyespor’un hocasıyılmaz Özlem yaptı. hakeme baskı yaparak bayrak kaldırmasını sağladı. buolayları rapor haline getirerek federasyona vereceğiz. hakkımızıarayacağız.  milletvekillerimiz şehrimizinileri gelen  siyasilerimiz  herkes birlik ve beraberlik mesajlarıveriyor. Çok mutlu oluyoruz ama icraatlarını de görmek istiyoruz. devre arasıkampımız olacak bazı oyuncularımız ile hocamızın raporu doğrultusunda tasarruflarımızolacak. yeni katılan arkadaşlar da olacak.

İkinci yarı zor geçecek

aksarayspor teknik direktörü ertümen buğday işse konuşmasında, İlk yarıyı liderbitirdik. mücadelesinden dolayı futbolcu kardeşlerime teşekkür ediyorum. bizedesteklerinden dolayı yönetim kuruluna ve belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. takımın başına 4.ncü haftageldim kırıkhanspor deplasmanına gittik. biz lig lideriydik. kırıkhanspor lig ikincisiydi. kırıkhanspor müsabakasını 1-0 kazanarak güzel birbaşlangıç yaptık.  daha sonra hakemhataları zinciri ceyhanspor maçı ile başladı talasgücü belediyespor maçı iledevam etti silifke belediyespor maçı ile tamamladılar.  bu sene lig çetin ceviz geçecek. puan tablosunabakıldığında 4-5 takım şampiyonluğa oynuyor. İkinci yarı daha zor olacak.silifke belediye spor maçı sonrasın da bir toplantı yaptık. gelecek ve gidecekfutbolcu kardeşlerimiz hakkında  görüşalış-verişinde bulunduk. takıma takviyeler yapılacak. 2.yarıda hazırlıklarına24 aralık’ta başlayıp  27 aralık’a kadarşehrimizde hazırlanacağız. 27 aralık’tan sonra antalya’da kampa gireceğiz. ocakayının 11’ine kadar kampta bulunacağız. maçların başlamasına 1 hafta kalaşehrimize gelerek oynayacağımız maçın hazırlıklarına burada da devam edeceğiz”dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Güzelyurt Belediyesi tarafından yaklaşan
Sıradaki Haber Güzelyurt Belediyesi’nden Kurban Bayramı Öncesi Temizlik Seferberliği!