Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bu Sefer hizmet için kararlı; Emin adımlarla yola çıkıyor!

Aksaray’da yaklaşan 31 Mart

Aksaray’da yaklaşan 31 Mart 2024 yerel seçimler öncesi siyasi partilerin belediye başkan aday adayları kendini göstermeye başladı.
MHP’si Belediye Başkan A. Adayı Sefer Alkan, Aksaray’a hizmet için kararlı adımlarla yola çıktı.
Aksaray’ın sevilen isimlerinden biri olan Sefer Alkan, 31 Mart 2024 yerel seçimleri için kolları sıvadı. 2019 yerel seçimlerinde MHP’den Belediye Başkanı adayı olan Alkan, çok az bir oy farkıyla başkanlık koltuğunu kaybetmişti. Ancak Alkan, saha çalışmalarına hız vererek, 2024 seçimleri öncesinde adaylık için hazırlıklarını sürdürüyor.
Başkan Adayı Sefer Alkan, gazetemize yapmış olduğu ziyarette yaptığı açıklamada, “Aksaray’a hizmet etmeye talibiz. Partimiz ve teşkilatımızla birlikte daha iyi hizmet için yoğun bir çalışma içerisinde olacağız. Var gücümüzle Aksaray için çalışacak ve hizmet yarışında öncü olacağız. Zaferin yolu, samimiyetle yapılan çalışmalardan geçer. Biz, zaferi Allah’tan dilerken, milletvekilimiz, parti teşkilatımızla, gayretimiz ve halkımızın desteğiyle Aksaray için en iyisini sağlamak için çabalayacağız.” ifadelerini kullandı.
Alkan’ın, seçim öncesinde hedeflerini paylaşarak, Aksaray’a hizmet etme kararlılığını ortaya koyması, şehirdeki yerel siyasette büyük bir heyecan yaratıyor. Alkan’ın, Aksaray’a en güzel hizmetleri sunmayı hedeflediği belirtiliyor. Gözler, yerel seçimlere doğru kararlı adımlarla ilerleyen Sefer Alkan’ın atacağı adımlarda.

Haber; Avni Kuru