Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BTP Aksaray Belediye Başkan Adayı Vahit Belge seçimlere yönelik açıklamada bulundu

Aksaray’da belediye başkanlık seçimlerine

Aksaray’da belediye başkanlık seçimlerine katılan Bağımsız Türkiye Partisi’nin adayı Vahit Belge, gerçekleştirdiği açıklamada şehri daha yaşanabilir bir hale getirmeyi ve halkın güvenini kazanmayı hedeflediğini belirtti.

Belge, yaptığı açıklamada, “Biz belediyeyi aldığımız gün, halkın yüzü gülecek. Halk en azından güvenli bir insana, bir arkadaşına, bir dostuna bu belediyeyi teslim eder. Biz bugüne kadar yapmamız ticarette insanımıza örnek oldu. Yaptığımız siyasetler insanımıza örnek oldu. Ben inanıyorum ki belediye geldikten sonra mahallelerin bütün problemini çözeceğime, sanayi esnaflık problemini çözeceğime, organize sanayindeki iş adamlarının problemini çözeceğime ve şehir içerisindeki her türlü esnafın problemini çözeceğime inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Parti ayrımı yapmadan, tecrübesi ve sevdasıyla ön plana çıkan Belge, “Partinin küçükmüş, büyükmüş, şuradan gelmiş, buradan gitmişlerini bir kenara bırakalım. Biz ömrümüzü ticarette ve siyasete verdik. Büyük bir tecrübem var. Ve Aksaray sevdalısı bir insanım. Bu tecrübemi bu sevdamı Aksaray’da kullanmak istiyorum. Ve insanların gerçekten başlarının önüne eğik giderek, morallerinin bozuk olması beni aşırı şekilde üzüyor. Ve ben buna da çözüm getireceğime inanıyorum” şeklinde konuştu

Haber: Avni Kuru