Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BORSADA YÜKSEK İSTİŞARE KURULU TOPLANTISI

aksaray ticaret borsası yüksek

aksaray ticaret borsası yüksek İstişare vali aykut pekmezve ak parti aksaray milletvekili cengiz aydoğdu’nun katılımlarıyla gerçekleştirildi.

aksaray ticaret borsası başkanı hamit Özkök’ün evsahipliğinde düzenlenen yüksek İstişare kurulu toplantısına aksaray valisiaykut pekmez, ak parti aksaray milletvekili cengiz aydoğdu, İl tarım ve ormanmüdürü bülent saklav, ziraat odası başkanı emin koçak, İl genel meclis Üyesi vedamızlık koyun keçi yetiştiricileri birliği başkanı mahmut aktürk, damızlıksığır yetiştiricileri birliği başkanı bekir kayan, aksaray ticaret borsasımeclis başkanı nurettin yapılcan, borsa meclis Üyeleri, haykop başkanı mustafaÇakır, tarkop başkanı ali bayraktar, yeşiova belediye başkanı adnan bayraktar,topakkaya belediye başkanı yılmaz akbulut, stk temsilcileri ve İstişare kuruluÜyeleri katıldı.

toplantının açılış konuşmasını yapan aksaray ticaretborsası başkanı hamit Özkök “ Şehir dinamikleri İle Çalışır “ diyerek şuifadelere yer verdi.

“bizler birlikte güçlüyüz”

“sayın valimiz aykut pekmez ve akparti aksaray milletvekilimiz cengiz aydoğdu bizleri ziyarete geldiler vetoplantımıza katıldılar öncelikle kendilerine bu nazik ziyaretlerinden vetoplantımıza iştiralarından dolayı çok teşekkür ediyorum. burada aksaray’ıntarım ve hayvancılığının durum ve genel sorunları yüksek istişare kurulumuzdagörüşerek çözüm önerileri ile birlikte sonuca bağlayacağız. ben özellikle şunubelirtmek isterim ki bizler birlikte çok güçlüyüz. biz birlik ve beraberlikiçerisinde olursak her projede başarıya ulaşırız. aksaray ticaret borsası veyüksek İstişare kurulu olarak her çıktığımız projede valimiz ve vekillerimizdenaldığımız güçle bu güne kadar yaptığımız projelerin daha fazlasını önümüzdekisüreçte yapacağımıza inanıyor bu duygu ve düşüncelerle toplantımızın hayırlaravesile olmasını diliyor saygılar sunuyorum” dedi.

aksaray da birlik ve beraberliğin önemine dikkat çeken akparti aksaray milletvekili cengiz aydoğdu yapılan her projenin takipçisi vedestekçisi olacaklarını ifade etti.

“mega projemiz demiryolu”

aydoğdu konuşmasının devamında “ aksaray’ımızın şu andakiçılgın projesi demiryoludur. ankara – kayseri, mersin güzergâhı ve liman bağlantılarınınyansıra aksaray – ankara demiryolunun çok önemli olduğuna inanıyorum.demiryolunda her hangi bir network’ a girdiğimizde bizler ulusal hattabağlanmış oluyoruz. Şu an da hükümetimizin yatırım programında bu var.Önümüzdeki günlerde biran önce ihaleye çıkması için gayret göstereceğiz.İlimizde iyi bir birliktelik var. bizler bu birlikteliği sıkılaştırmalı vekenetlenmeliyiz. her kesimi bir araya getirmeliyiz. bu konuda da gerekliçalışmaları sayın valimiz başta olmak üzere sivil toplum Örgütlerimizin dedestekleri ile başaracağımıza inanıyorum. hepinize saygı ve hürmetlersunuyorum” dedi.

aksaray valisi aykut pekmez yüksek İstişare kurulu veaksaray ticaret borsası faaliyetleri hakkında aksaray ticaret borsası başkanıhamit Özkök’ten bilgiler alarak aksaray tarım ve hayvancılığına, aksarayekonomisine yapılan her türlü projede birlik ve beraberlik içerisinde destekolacağını ifade ederek 2018 yılı için yeni bir desteklemenin müjdesini vererek%30 destekli gebe düve dişi dana projesinin aksaray’ımıza hayırlı uğurluolmasını diledi.

karşılıklı istişareler sonrası toplantı son buldu.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Eskil Belediye Başkanı Mustafa Zavlak'tan
Sıradaki Haber Başkan’dan müthiş hamle; Herkes evlensin diye salon fiyatını sudan ucuz yaptı!