Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BORSA MÜJDELERİNE DEVAM EDİYOR

aksaray ticaret borsası başkanı

aksaray ticaret borsası başkanı hamit Özkök’üngirişimleriyle toprak mahsulleri ofisine ait aratol tesislerini ticaret borsasıalarak, aratol mahallesinde bulunan tesiste 80 bin metrekare alan üzerindemevcutta 10 bin tonluk yarı mekanik yatay deponun yanı sıra çelik siloyapılarak kapasitesinin 22 bin 600 tona çıkarıldığı ve yapılan yatırımıntamamlandığı bildirildi.

aksaray ticaret borsası başkanı hamit Özkök “aratol dayaptığımız depolarımız bakanlık denetiminden geçerek lisansını aldı. amacımızüreticimizin ürünlerini daha iyi şartlarda ve avrupa standartlarında stoklamak,aynı zamanda devletimizin, hükümetimizin verdiği desteklerden çiftçilerimizifaydalandırmaktır. tesisimizin Ülkemize, bölgemize, şehrimize, üreticilerimizeve tüccarlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi

Özkök, lisanslı depoculuk faaliyetleri kapsamındaaçıklanan, vergi istisnaları, depo kira desteği, yatırım ve işletme kredisifaiz desteği, üretici ve üretici örgütlerine verilen ilave depo kira desteğiile nakliye ve analiz ücreti desteklerinin tarım sektöründe çığır açacakteşvikler olduğunu belirtti.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi'nde
Sıradaki Haber Anadolu’nun gücü bir araya geldi: AHİKA toplantısı Kırşehir’de gerçekleşti!