Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Börekler ve yemekler iyilik için yapıldı! Selime’den Filistin’e yükselen ses

Güzelyurt ilçesine bağlı Selime

Güzelyurt ilçesine bağlı Selime Beldesi’nde, Ali Abay Ortaokulu bahçesinde gerçekleştirilen Filistinle Dayanışma Kermesi, birlik, beraberlik ve dayanışmanın güzel bir örneğini ortaya koydu. Güzelyurt Kaymakamı Can Alperen Taşavlı, Selime Belediye Başkanı Levent Çevik ve Güzelyurt protokol üyeleri, kermesin açılışını bir araya gelerek gerçekleştirdi. Selimeli kadınlar ve aileler, sevgi ve paylaşım duygularını içselleştirerek börekler ve el emeği ev yemekleriyle kermese katkı sağladılar.

Kermesten elde edilen gelirlerin tamamı, Filistin halkına destek olmak amacıyla kullanılacak. Güzelyurt Kaymakamı Can Alperen Taşavlı, Selime Belediye Başkanı Levent Çevik ve protokol üyeleri, Selime Okulları’nın ÇEDES Projesi kapsamındaki “İnsan Hakları – Merhamet – Yardımseverlik” temalı kermese duyarlılıkla katıldı. Duaların ardından başlayan kermese vatandaşlar ve protokol üyeleri büyük ilgi gösterirken, bu özel günü birlikte geçirmenin verdiği dayanışma ruhuyla stantlardan alışveriş yaptılar.

Kaymakam Can Alperen Taşavlı, satış yapan öğrenci ve velilere duygu dolu anlar yaşadılar. Kermeste emeği geçen herkese birlik ve beraberlik içinde teşekkür etti. Levent Çevik ve Turgut Yayatan’a, gösterdikleri dayanışma ve katkılardan dolayı özel bir minnet ifade edildi. Bu etkinlik, Selime Beldesi’nin Filistin için birlik ve beraberlik içinde güçlü bir topluluk olduğunu bir kez daha gösterdi. Haber: Ağustos GERÇE