Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BOLAKAR TOPRAK’I ZİYARET ETTİ

merkez büro Çalışanları sendikası

merkez büro Çalışanları sendikası (merkez büro sen) İlbaşkanı İdris bolakar,   aksaray baro başkanı av. ramazan erhan toprak’ı ziyaret etti. 

ziyarette tüm memur sen konfederasyonu ve merkez büroÇalışanları sendikası’nın memurlar adına yürüttüğü faaliyetler hakkındabilgilendirmelerde bulunan bolakar hukukun üstünlüğüne vurgu yaptı.

bolakar “tüm memur sen konfederasyonuna bağlı merkez büroÇalışanları sendikası olarak ziyaretlerimiz, üye kayıtlarımız vefaaliyetlerimiz hız kesmeden devam ediyor.

sendikacılığın yasal mevzuatı dışına çıkılmadan yapılmasıhususunu, tüm kamu kurumlarında memurlar arasında adil, iş barışını sağlayıcı,  eşit fırsatların tanınmasını haykırmaya devamediyoruz.

evine ve ailesine ekmek götürmekten başka bir derdiolmayan bu güzel ülkemizin memurlarının, sesi olma noktasında faaliyetlerimizisürdürüyoruz. yürütmekte olduğu memuriyeti nedeniyle haksızlığa uğramış memuremekçilerimize  gerekli hukuki desteği  sağlamaya devam edeceğiz.

son zamanlarda mobbing ( psikolojik taciz), baskı kurarakyıldırma, amirlik görevini kötüye kullanma, memurlar arasında ayrımcılık yapma,bezdirme, huzursuz etmek gibi hukuksuz yollarla memuru istifaya zorlamadurumlarına karşı memur ve ailelerinin ıstırabının dinmesi için farkındalıkoluşturmaya çalışıyoruz.

bu vesile ile adalet mekanizmasının üstlendiği görevinönemini vurgulamak isterim. adalet mekanizması içerinde üstlenmiş olduğunuzbaro başkanlığı görevinizin hayırlı olmasını dilerim. ” dedi.

baro başkanı av. ramazan erhan toprak ise: “barobaşkanlığımıza yaptığınız nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür eder,başarılarınızın devamını dilerim ”dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Belediyesi, şehirdeki yemek kültürünü
Sıradaki Haber Somuncu Baba Sofrası’nda İnançla Pişen Yemekler Şehri Sarıyor!