Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BİZLER GENÇLERE GÜVENİYORUZ

aksarayÜniversitesi (asÜ) rektörü prof.

aksarayÜniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, geleceğin türkiye’sinin dahada iyi olması için gençlere büyük sorumluluklar düştüğünü ifade etti.

19mayıs atatürk’ü anma ve gençlik ve spor bayramı münasebetiyle yazılı biraçıklama yapan rektör Şahin, 19 mayıs 1919 tarihinin bağımsızlık ateşininyakıldığı gün olduğunu ifade etti. aziz milletin ve kahraman ecdadın ortayakoyduğu değerlerin ve bağımsızlık aşkının, bugün de pek çok millete ilhamolduğunu söyleyen Şahin, “esarete asla boyun eğmeyen milletimiz, bağımsızlıkmücadelesini eşine az rastlanır zaferlerle taçlandırmıştır. karakteri özgürlükolan milletimiz bugün de aynı şuurla mücadelesini göstermekte, dinine,bayrağına, vatanına sahip çıkmakta, bu asil tavrı ile mazlum milletleregeçmişte olduğu gibi şimdi de ilham olmaktadır” dedi. mustafa kemal atatürkönderliğinde başlayan bağımsızlık mücadelesinin 99’uncu yıldönümüne erişmeninmutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Şahin, geleceğin büyük türkiye’sindegençlere çok büyük görevler düştüğünü söyledi. hızla değişen dünyaya uyumlanmakgerektiğini, ancak bunu yaparken de milli ve manevi değerlerin ihmaledilmemesinin büyük bir önem teşkil ettiğini belirten asÜ rektörü, “türkiye,geçmişinden aldığı ilham ve cesaretle geleceği kuracak olan gençlerimizin omuzlarında yükselecektir. bizler gençlere güveniyoruz. İyieğitimli, tarihini bilen, dünyanın farkında olan gençlerin yetişmesi içinüzerimize düşeni yapma gayretindeyiz” dedi.

Şahin,mesajını şu sözlerle tamamladı: “mustafa kemal atatürk başta olmak üzere, bağımsıztürkiye’nin tüm kahramanlarını saygı, minnet ve dua ile anıyor; milletimizinbayramını kutluyoruz.”

habermerkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından düzenli
Sıradaki Haber TÜİK Açıkladı; Dış Ticaret Verileri Ne Oldu?