Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BİZ MİLLETİMİZE GÜVENİYORUZ

24 haziran seçimleri öncesinde

24 haziran seçimleri öncesinde yoğun bir mesai harcayan akparti teşkilatı, günün büyük bir bölümünü seçim çalışmalarına ayırdı. günün hersaatinde mahalle mahalle, ev ve işyeri ziyaretler ile vatandaşların kapısınıçalan heyet, 24 haziran seçimlerinde sandıktan iyi bir sonuç çıkması içinhalkın destek ve duasını istiyor.

ak parti milletvekilleri ve adayları cengiz aydoğdu, mustafaserdengeçti ve muhammed aktaş, belediye başkanı haluk Şahin yazgı, ak parti İlbaşkanı hüseyin altınsoy, merkez İlçe başkanı hamza aktürk, kadın kollarıbaşkanı ferhan polat ve ak parti teşkilat kademesinde görevli parti mensuplarıfatih mahallesi sakinleriyle akşam çay sohbetinde buluştu.

aksaray belediyesi tarafından yapılan şehrin ilk ve tektematik park’ı olma özeliği taşıyan karabağ tematik park da gerçekleşen çaysohbetinde açılış konuşmasını İl başkanı hüseyin altınsoy yaptı. İl başkanıhüseyin altınsoy, ak partinin gücünü milletten alan bir parti olduğunu söyledive milletin iradesine her zaman saygı duyduklarını açıkladı.

belediye başkanı haluk Şahin yazgı, aksaray halkının herzaman ak parti’ye inandığını ve her seçimde bu yönde tercih kullandığını ifadeetti.

ak parti milletvekili adayı muhammet aktaş, ardından dasırasıyla milletvekili mustafa serdengeçti ve son olarak milletvekili cengizaydoğdu söz alarak fatih mahallesi sakinlerine seslendi.

fatih mahallesi sakinleri milletvekili adaylarına sahipçıktıklarını ifade ederken 24 haziran tarihinin türkiye’nin milat tarihiyapacaklarına söz verdiler.

habermerkezi 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin
Sıradaki Haber Aksaray Ziraat Odası Başkanı: “Toprak Candır, Canımızı Yakmayın!