Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

‘Biz her yerdeyiz’ diyen AK kadınlar! Bakın nerede çalışma yaptılar?

AK Parti kadın kolları

AK Parti kadın kolları Eskil’de hızlı ve etkin çalışmalarını sürdürüyor”

Biz her yerdeyiz diyen Ferhan Polat Başkanlığındaki AK Parti kadın Kolları teşkilat çalışmalarını sınır taşımadan devam ettiriyor. AK Kadınların Başkanı Ferhan Polat bugün eskil ilçesinde belediye başkan adayı Mustafa Zavlak ve Ak Parti il genel meclisi üyesi adayları için çat kapı ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Aksaray Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Eskil ilçesinde beraberindeki heyetle bir dizi ziyaret ve çalışma gerçekleştirdi. Eskil ilçesi AK Parti kadın kolları başkanı Şenay Tuğran ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte AK Parti Eskil belediye başkan adayı Mustafa Zavlak’ın projelerini tanıtan Polat, aynı zamanda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını iletti.

Ferhan Polat, Aksaray’da belediye başkan adaylarına destek amacıyla gerçekleştirdikleri projeleri tanıtma çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Bu kapsamda Eskil ilçesinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Polat, Eskil Belediye başkan adayı Mustafa Zavlak ve il genel meclisi üyesi adayları Necip Çeçen ve Tayfur Başkan ile Veli Batur’a destek istedi.

AK Parti’nin gönül ve sosyal belediyecilik anlayışı ile altyapı ve kentsel dönüşüm belediyeciliğini vurgulayan Ferhan Polat, partisinin 22 yılda ülkemize getirdiği hizmetleri anlattı.

Polat, Eskil ilçesi ziyaretlerini sosyal medya hesabından paylaşarak, “Kadın kolları başkanımız Şenay Tuğran ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte çatkapı ve hane ziyaretleri gerçekleştirdik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Belediye Başkan adayımız Mustafa Zavlak’ın selamlarını ilettik” dedi.

Haber: Fatma ALTINOK