Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BİZ BU ŞEHRE SEVDALIYIZ

ak parti aksaray İl

ak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy, belediyebaşkan adayı evren dinçer, merkez İlçe başkanı hamza aktürk, gençlik kollarıbaşkanı mehmet emin kılıç ile yönetim kurulu üyeleri esnafı ziyaret ederek sohbetetti.

İl başkanı altınsoy, belediye başkan adayı dinçer, merkezİlçe başkanı aktürk ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte somuncubaba külliyesi’ndeki esnafları ziyaret ederek görüş, öneri ve talepleridinledi. ulu cami’de öğle namazını eda eden ak heyet, çıkışta vatandaşlarlahasbihal etti. bankalar caddesindeki esnaflar tarafından oldukça sıcak vesamimi bir şekilde güler yüz ile karşılanan heyet, esnafların beklentilerinidinleyerek çözümü için not aldı.

Şehit aileleri yardımlaşma ve dayanışma derneği ile Şehitve gazi aileleri koordinasyon merkezinde Şehit ve gazi yakınlarıyla bir arayagelen ak heyet, şehit ve gazilerin emanetlerine yine ak parti hükümetitarafından sahip çıkıldığını aktardı.

yoğun gündemin ardından açıklamada bulunan İl başkanıaltınsoy, ak parti İl başkanlığı görevindeki çalışmaları arasında fırsatbuldukça vatandaşlarla bir arada olmaya özen gösterdiğini belirterek, “yerelseçim çalışmaları dolayısıyla yoğun bir tempo ile çalışmaktayız. İl başkanıolarak ilçe ve beldelerimiz ile ilgili çalışmalarımızı genel merkezimizdesürdürüyoruz. ankara’da hem belde ve belediye başkan aday çalışmalarımız hem deaksaray’da ki görevimiz itibariyle yoğun bir gündem içindeyiz. bu yoğunlukarasında bulduğumuz her fırsatta hemşerilerimizle bir arada olmaya çalışıyoruz.onlarla hasbihal olup hasret gideriyoruz. belediye başkan adayımız evren dinçerve yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte esnaflarımızı ziyaret ettik. sorunlarınıve taleplerini dinledik. hemşerilerimizle bir arada olmak bize ayrı bir enerjive motivasyon sağlıyor. liderimiz, cumhurbaşkanımız sayın recep tayyiperdoğan’dan aldığımız siyasi ahlak gereği vatandaşımızın dertleriyledertlenmeyi sevinçleriyle sevinmeyi kendimize düstur edindik. bugüne kadarolduğu gibi bundan sonra da milletimizin arasında olup birlikte yürümeye devamedeceğiz.” dedi.

aksaray’ı toplumun her kesimiyle birlikte yöneteceklerinivurgulayan belediye başkan adayı dinçer ise, “Öncelikle cumhurbaşkanımızın dadefaatle söylediği “biz bu ülkeye sevdalıyız” sözünden hareketle bizde bu ilesevdalıyız. sevdalı olmak dert edinmektir. dert edinmek ise çözüm odaklıdır.bizde aksaray’daki meseleleri dert edineceğiz. esnafımızı dinleyeceğizhemşerilerimizi dinleyeceğiz. Şehr-i süleha ilimizi beraber yöneteceğiz. böyleolmazsa hep bir tarafı eksik kalır. bizim ismimize şu anda gösterilen teveccühönemli değil. Önemli olan 5 yıl sonra aynı teveccühün gösterilmesidir. biznelerin yapılmadığını değil de aksaray’a neleri yapabilirizi anlatarakilerlemeliyiz. aksaray’da neyin olması gerektiğini gündem yaparsakolamayanların hepsi olur hale gelir. bizim birbirimize sarılıp daha iyiye nasılvarabilirizi konuşmamız lazım.” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Güzelyurt Belediyesi tarafından yaklaşan
Sıradaki Haber Güzelyurt Belediyesi’nden Kurban Bayramı Öncesi Temizlik Seferberliği!