Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ

aksaray ticaret borsası ile

aksaray ticaret borsası ile aksaray ticaret ve sanayiodası, başkent aksaraylılar platformunun ev sahipliğinde düzenlenen İftaryemeğinde bir araya geldi. 

ankara midas otel’de düzenlenen programa İyİ partiaksaray milletvekili ayhan erel, Önceki dönem gümrük ve ticaret bakanı cenapaşçı, aksaray eski milletvekilleri mahmut Öztürk, osman ertuğrul, ortaköy,ağaçören, eskil, sultanhanı belediye başkanları, aksaray ticaret borsasıyönetim kurulu başkanı hamit Özkök , atso yönetim kurulu başkanı cüneyt göktaş,başkent aksaraylılar platformu başkanı ahmet dabanlı, aksaray müteahhitlerbirliği başkanı fatih güneş, mÜsİad başkanı eyyüp dağdaş ve çok sayıdaankara’da yaşayan aksaraylı bürokrat ve iş adamı katılım gösterdi.

aksaray’ın geleceğine yönelik çalışmaların konuşulduğuprogramda açılış konuşmasını yapan başkent aksaraylılar platformu başkanı ahmetdabanlı, yaptığı konuşmasında; “türkiye’nin başkenti ankara’daki aksaraylılarolarak geçtiğimiz yıllarda faaliyete geçmemiz ile birlikte hızlı bir şekildeorganize olarak gerek ulaştığımız hemşeri sayımızda gerekse faaliyetlerimizdebüyük artışlar olmuştur. İlk olarak 20’li rakamlarda iken bugün 300’ün üzerindeaksaraylı hemşerimiz ile birlikteyiz. aksaray’da kamu kurum ve kuruluşlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız veİş adamlarımız ile koordineli bir şekilde hareket ediyoruz.  yaptığımız çalışmaların hemen hemen tamamındaaksaray ticaret borsamız ile ticaret ve sanayi odamızla birlikte hareketediyoruz. bu anlamda bizlere sonuna kadar desteklerini veren ve bizleri yalnızbırakmayan atso başkanımız cüneyt göktaş’a, ticaret borsası başkanımız hamitÖzkök’e, başkent aksaraylılar platformu olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz”diyerek platformun yaptığı ve yapacağı faaliyetlerden bahsetti.

atso baŞkani gÖktaŞ “aksaray sÖz konusu olduĞunda herkeselİnİ taŞin altina koymali”

ankara’da aksaraylı bürokrat ve İş adamları ile bir arayagelmekten onur duyduklarının altını çizen atso başkanı cüneyt göktaş’ta yaptığıaçıklama da “11 ayın sultanı mübarek ramazan ayını idrak ettiğimiz bugünlerdeülkemizin başkenti ankara’da sizlerle bir araya gelmekten onur ve mutlulukduyduğumuzu ifade etmek istiyorum. başkent aksaraylılar platformu olarak bugünekadar ankara’da şehrimizi en iyi şekilde temsil eden sizlere her türlü desteğinverilmesi gerektiğinin bilincindeyiz fakat sizlerden de isteğimiz hızlabüyümekte ve gelişmekte olan aksaray’a yatırımlar ve ihtiyaçlar noktasındagerekli adımların atılmasına destek olmanızdır.

aksaray ticaret ve sanayi odası olarak bundan öncekizaman zarfında olduğu gibi bundan sonraki zaman zarfında şehrimizi en iyişekilde temsil edeceğiz. göreve geldiğimiz gün üyelerimize verdiğimizsözlerimizin gerçekleşmesi adına tüm çalışmalarımıza aralıksız olarak devamediyoruz. yeni bir organize sanayi bölgesinin kurulması, aksaray belediyesi veodamızın birlikteliği ile modern bir mobilyacılar sitesinin inşa edilmesi,ilçelerimizde sanayi kentlerinin yenilenmesi ve üzerinde en çok durduğumuzprojelerin başında gelen güneş enerjisiyle seracılık alanının gerekli desteğialarak, yatırıma kazandırılması için çalışıyoruz. İşte bu noktada bir şeyinaltını çizmek istiyorum.  bilmeniziistiyorum ki “aksaray’ı gelecek türkiye’nin sanayi, turizm, tarım, hayvancılıkşehri yapmak” bizlerin olduğu kadar sizlerin de elindedir. bu anlamda elimizihepimizin birlikte taşın altına koyarak çalışmalar yapmalı, projeler üretmeli,devletimizin yatırımlarını artırmasını sağlamalıyız” dedi.

tİcaret borsasi baŞkani ÖzkÖk “bİrlİkte gÜÇlÜyÜz”

programda konuşan aksaray ticaret borsası yönetim kurulubaşkanı hamit Özkök’te yaptığı konuşmasında; “kurulduğu günden bu yanaankara’da şehrimizi en iyi şekilde temsil eden başkent aksaraylılar platformuile koordineli bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. her yıl hem aksaray’da hemde ankara’da bir araya gelerek ilimizin geleceğine yönelik adımlaratıyoruz.  geçtiğimiz aylar içerisin deplatform üyelerini aksaray’da misafir ederek ne tür çalışmalar yürütebiliriznoktasında istişarelerde bulunduk. aksaray’da gerek tarımın gerek sanayi’ningerekse de hayvancılığın gelişmesi ve büyümesi adına projeler üretilmesi veankara’da bu projelere desteklerin verilmesi noktasında kararlar aldık. birlikve beraberliğin temsili olarak attığımız bu adımlar ilerleyen dönemlerdeşehrimize yönelik olarak meyvelerini mutlaka verecektir.  ayrı gayrının olmadığı bir ortam inşaedebilmek ve ortak aklın gücüyle hareket etmek adına atılan bu adımlar sonderece önemli ve yerindedir. bizler aksaray’ın her alanda gelişme göstermesi vebulunduğu stratejik konumunda önemini kullanabilmesi adına her türlü desteğivermeye hem ticaret ve sanayi odamız hem de ticaret borsamızla her daim hazırdurumdayız. bu noktada düzenlenen bu organizasyonda yapacağımız istişarelerbizlerin önünde yol gösterici olacaktır ”dedi.

İyi parti aksaray milletvekili ayhan erel ise yaptığıkonuşmasında, aksaraylıların birbirlerini çok sevmesi gerektiğini, çok övmelerigerektiğini söyledi.  erel “ uzayan kolbizden olsun” hemşericilik duygularımızı geliştirildim. gönül bağımızıkopmayacak şekilde kuvvetlendirelim.  yaklaşmaktaolan ramazan bayramınız mübarek olsun. hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum”dedi.

program, aksaray ticaret ve sanayi odası ile aksarayticaret borsası yönetim kurulu başkanları cüneyt göktaş ve hamit Özkök,aksaray’ımızın yetiştirdiği müstesna insanlardan, devlet bakanlığı, ankarabüyük Şehir başkanlığı ve aksaray’ın il olmasında büyük emekleri olan değerlibüyüğümüz mehmet altınsoy anısına ailesine verilmek üzere başkent aksaraylılarplatformu başkanı ahmet dabanlı’ya plaket takdim etmesi ile son buldu.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Türkçe’nin İç Anadolu Bölesinde yer
Sıradaki Haber Aksaray’ın lezzet durağı, yöresel tatlıları damakları şenlendiriyor