Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Birlikte Güçlüyüz: Ortaköy’de Şehit Aileleri, Gaziler ve Yetimlerle Dolu Dolu İftar!

Gaziler, Şehit Aileleri, Yetimler

Gaziler, Şehit Aileleri, Yetimler ve Öğrenciler, Ortaköy’de Bir Araya Geldi.

Aksaray Üniversitesi Ortaköy Meslek Yüksekokulu ve Ortaköy İlçe Müftülüğü iş birliğiyle düzenlenen geleneksel iftar yemeği, şehit aileleri, gaziler, yetim çocuklar ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti.

Aksaray Üniversitesi Ortaköy Meslek Yüksekokulu ve Ortaköy İlçe Müftülüğü, iş birliğiyle düzenlenen 6. geleneksel iftar yemeği, Ortaköy’de manevi bir birliktelik ve dayanışma atmosferi oluşturdu. Programa katılan gaziler, şehit yakınları, yetim çocuklar ve öğrenciler, birlik ve beraberlik ruhunu bir arada yaşadılar.

Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nun liderliğinde gerçekleşen iftar programı, manevi değerleri ön planda tutarak önemli bir buluşma noktası oldu. Vali Kumbuzoğlu, iftar konuşmasında Ramazan’ın paylaşma, kardeşlik, birlik ve beraberlik zamanı olduğunu vurgulayarak, toplumun birlik ve beraberlik içinde olması temennisinde bulundu.

Programda, şehit aileleri, gaziler, yetimler ve öğrenciler arasında sıcak ve samimi bir atmosferde bir araya gelindi. İftar sofrasında dualar edilirken, yapılan konuşmalar birlik ve dayanışma duygularını güçlendirdi.Bu tür etkinlikler, toplumun farklı kesimlerini bir araya getirerek dayanışma ve yardımlaşma duygularını güçlendiriyor ve toplumsal birlik ve beraberliğin pekişmesine katkı sağlıyor.

Aksaray Üniversitesi Ortaköy Meslek Yüksekokulu ve İlçe Müftülüğü’nün düzenlediği bu anlamlı iftar programı, toplumun bir araya gelerek manevi değerler etrafında kenetlenmesine vesile oldu. Haber; Fatma Altınok