Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“Bir çocuk gülerse, dünya güler!” Aksaray’da duygusal anlar

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından şehir içerisinde yapılan çalışmalar kapsamında çocukların yüzleri güldürmeye devam ediyor.

Aksaray Aile ve Sosyal

Aksaray Aile ve  Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nurettin Ulaş ve beraberindeki SHM Müdürü Zülfikar Çakmak, ebeveyn kaybı yaşamış olan çocuklarla bir araya geldi. Çocukların yüzlerini güldürmek için onları ziyaret eden heyet,  çocuklarla sohbet etti ve keyifli dakikalar geçirdi.

Çocuk evlerinde ikamet eden bir çocuk ile yaptığı konuşmasında Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nurettin Ulaş, “Senin yanında olmak ve seni desteklemek için buradayız. Ne zaman istersen, sana sevgi ve mutlulukla kucak açacağız. Hayatın bu özel döneminde, ihtiyaç duyduğun her an bizimle iletişime geçebilirsin” sözlerine yer verdi.

Sohbet sonrasında hediyelerini takdim eden Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nurettin Ulaş, “Bilemeyiz dünya güldü mü ama bizim gönlümüz kızımızla kucaklaştıktan sonra bahara döndü” ifadelerine yer verdi.

Yapılan bu ziyaret, Çocuk Evlerinde kalan çocukların yüzlerini güldürmek ve onlarla sürekli olarak iletişim halinde kalmak bakımdan önem arz ediyor.

Ağustos Gerçe