Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bir Çocuk Bir Tebessüm projesi Aksaray’da yayılacak; İşte detaylar

Aksaray Belediyesi’nin çocuklara yönelik olarak hayata geçirmiş olduğu önemli merkezlerden bir tanesi olan Çocuk Eğlence Merkezi geçtiğimiz günlerde kapılarını çocuklara araladı. Aksaray Belediyesi, bu merkezin açılışının ardından “Bir Çocuk, Bir Tebessüm” isimli proje ile çocukları ağırlamaya devam edecek.

Aksaray Belediyesi’nin çocuklara yönelik

Belediye tarafından yapılan son açıklamaya göre “Bir Çocuk, Bir Tebessüm” projesi kapsamında köy okullarında bulunan çocukların şehir merkezine gelerek Çocuk Eğlence Merkezini ziyaret etmeleri ve gün boyunca doyasıya eğlenmeleri amaçlanıyor. Çocuk Eğlence Merkezi’nin ardından, Bilim Merkezini de gezecek olan çocuklar, hem bilimin kapılarını ağırlayacak hem de eğlence dolu bir gün geçirecek.

Konu hakkında detaylı bilgi almak ve proje kapsamında katılım sağlamak isteyen kişilerin 0382 216 00 22 iletişim numarası üzerinden bilgi alabileceği ifade edildi. Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Evren Dinçer ise “Bir çocuk gülümsemesi, tüm dünyanın yükünü hafifletir. “Bir Çocuk, Bir Tebessüm” projemiz kapsamında köy okullarımızdaki minik yavrularımızı; Bilim Merkezimiz & Çocuk Eğlence Merkezimizde misafir ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Ağustos Gerçe