Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BİNGÖL’DEN GELEN LEZZET

daha açılalı 2 yıl

daha açılalı 2 yıl gibi kısa bir zaman içinde 3. Şubesinide açarak hizmete giren kadayıfçı gültekin sahibi gültekin uğur, “aksarayhalkının damak zevkine düşkün olduğunu bu yüzden de ürettiklerimiz kadayıflarada rağbet her geçen gün artıyor” dedi.

en Çok sütlü fıstıklı kadayıf tercih ediliyor

gültekin uğur; “aslen bingöllüyüm 1991’den beri aksaray’dayaşıyorum. aksaray’da birçok yerde çalıştım Şu anda da kendi işimi yapıyorum.İş yerimizde 2 yıldır kardeşlerimle birlikte faaliyet sürdürüyorum. Önceimalatını yapıp dağıtımın yaptık sonra da satış noktaları seçtik. aksaray’da şuan 3 şubemiz var 3. şubemizi geçtiğimiz ramazan ayında açtık. Üç şubemiz ileaksaray’a hizmet etmeye devam ediyoruz. en çok rağbet gören ürünlerimiz ise sütlüfıstıklı tatlarımız başta geliyor, daha çok onlar satılıyor. bunun haricinde cevizlivar, fıstıklı var, burma kadayıf var çok çeşitlerimiz var.

burma kadayıfımız doğuya has diyarbakır burması diyegeçer. eskilerden beri diyarbakır’ın adı geçer ama yapan bingöllülerdir. bütüntürkiye çapında yapan bingöllü ustalardır. bizim iş biraz meşakkatli birmeslektir. bu sebepten de de kimse yapmak istemiyor.

mesleğimi seviyorum helal ekmek kazan için çabagösteriyoruz. az bir karla devam ediyoruz. Şu anda sıkıntılı dönemdengeçiyoruz. bizler zam yapmadık. hatta indirim yaptık. bu sıkıntılı süreci dekısa sürede atlatacağız devlet ve millet olarak. Çevre illerde tatlılar  60 tl’den satılıyor ama biz hala 45-50 tl’den satıyoruz.yaklaşık yüzde 20 civarında indirim yaptık. aksaray halkına ve gösterdikleriİlgiye çok teşekkür ediyoruz” dedi.

haber vedat t.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

EÜAŞ bünyesinde 251 personel alımı
Sıradaki Haber 251 personel alınacak! Başvurular devam ediyor…