Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bilim Merkezi yenilenen yüzü ile hizmet veriyor

Aksaray Belediyesi tarafından hayata geçirilen önemli projelerden bir tanesi olan Bilim Merkezi, şehir içerisindeki bilim meraklılarını ağırlamaya devam ediyor. Bilim Merkezi, yeni dönem için yenilenen yüzü ile çocukları ve gençleri konuk ediyor.

Aksaray Belediyesi tarafından hayata

 Aksaray Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda hayata geçirilen Bilim Merkezi, içerisinde bulunan çeşitli sergiler, atölyeler ve uygulama alanları ile hizmet vermeye devam ediyor. Aksaray Belediyesi tarafından yapılan duyuruya göre, Bilim Merkezi içerisinde TUBİTAK destekli eğitim salonları yer alıyor.

Bilim Merkez, yeni dönemde öğrencileri ağırlamak için çeşitli uygulamalara ev sahipliği yaparken, TUBİTAK desteği ile hayata geçirilen modern eğitim salonları ile gençlerin yeni keşiflere çıkması hedefleniyor.

Konu hakkında açıklama yapan Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, “Aksaray Bilim Merkezimiz yenilenen yüzüyle karşınızda. Her yaştan bilim meraklısını ağırladığımız merkezimizde, TÜBİTAK destekli modern eğitim salonlarıyla hem teorik hem de pratik bilim deneyimleri yaşayabilirsiniz. Bilime, Teknolojiye ve Gökyüzüne sevdalı her yaştan bilim meraklılarını bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.

 

Ağustos Gerçe