Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bilim Merkezi, Aksaray Üniversitesi Gençlerini Ağırladı: Bilgi ve Merak Dolu Anlar

Aksaray Bilim Merkezi kapılarını

Aksaray Bilim Merkezi kapılarını çocuklara ve gençlere aralamaya devam ediyor. Aksaray Belediyesi tarafından hayata geçirilen Bilim Merkezi, pek çok farklı alanda bilim meraklılarının ilgisini çekmeye devam ederken Aksaray Üniversitesi öğrencilerini de misafir ediyor.

Aksaray Belediyesi tarafından “Aksaray’a değer” mottosu ile hayata geçirilen Bilim Merkezi açıldığı ilk günden bu yana her yaştan vatandaşın ilgi odağı oluyor. Bilim Merkezi içerisinde metamorfoz sergisi, AFAD doğal afet simülasyonu ve birbirinden farklı uygulama atölyeleri yer alıyor. Özellikle çocukların ve gençlerin ilgisini çeken Bilim Merkezi, Aksaray Üniversitesi öğrencilerinin de ilgi odağı oldu. Tacin Mahallesinde bulunan Bilim Merkezini ziyaret eden üniversite öğrencileri burada; robotlar, iskelet sistemi ve uzayın derinlikleri gibi alanlarda incelemelerde bulundu.

Ziyaret kapsamında keyifli ve verimli vakit geçiren Aksaray Üniversitesi öğrencileri, sosyal ve bilimsel anlamda çocukların gelişimi için, bilim merkezinin iyi bir seçenek olduğunu dile getirdiler.

Haber: Ağustos Gerçe