Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bıçaklanan Sinan K.’nın durumu ağır!

Bıçaklanan Sinan K.’nın durumu

Bıçaklanan Sinan K.’nın durumu ağır

Aksaray’da iki esnaf arasında çıkan kavgada 2’si ağır 4 kişi yaralandı

Aksaray’da zemin kattaki talbur esnafı baba-oğul üst kattaki esnafa sopa ve bıçakla saldırdı. Kavga sonucu 4 kişi bıçaklanarak yaralandı.

Olay, Cumartesi akşamı Saat 20.00 sıralarında Eski Sanayi Caddesi üzerinde bulunan Piri Mehmet Paşa Çarşısı’ndaki işyerinde meydana geldi.

Üst katta oturan Sinan K. (48) ile zemin katta esnaflık yapan Mehmet B. arasında edinilen bilgiye göre sigara izmariti yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın kavga dönüşünce Mehmet B (32). Bıçakla, babası Tahir B. (55) ise sopa ile tartıştıkları üst kattaki kişilere saldırdı.

Zemin kattaki esnaf Mehmet B., üst katta esnaflık yapan Sinan K. ile abisi Harun K. (50),  yeğeni Mehmet K. (27) ve işyerinde bulunan Hidayet K.‘yi (33) vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı.

Kavgayı duyan bina sakinleri durumu 112 ve polis ekiplerine bildirdi. Kanlar içinde yere yığılın 4 kişi ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.  Tedavi altına alınan yaralılardan Sinan K. İle Mehmet K’nin hayati tehlikesi olduğu öğrenildi.

Yaralılardan Sinan K.’nın  Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayati tehlikesi devam ettiği ve yoğun bakım ile ameliyata alındığı, Abisi Harun Yeğenleri Mehmet ve Hidayet K.’nın Ankara Gazi Hastanesi ve Etlik Şehir Hastanesine sev edildikleri ve bilinçlerinin açık olduğu öğrenildi.

Olayı duyan Sinan K.’nın  yakınları yayınladıkları mesajlarla geçmiş olsun dileklerinde bulunup, şifa bulması içinde de dua talep ettiler.

Olayla ilgili olarak, Polis ekipleri bıçaklama olayına karışan baba Tahir B. ve Oğlu Mehmet B.’yi gözaltına aldı. Haber: Ağustos GERÇE