Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Beyza ile Berat evlendiler

Aksaray’ımızın sevilen iki ailesinin

Aksaray’ımızın sevilen iki ailesinin evlatları Beyza ile Hüseyin Berat Grand Altuntaş otelde yapılan düğünle dünya evine girdiler.

Şehrimizin sevilen ailelerinden Eskil ailesinden Ülkü ve Hacı Mahmut Eskil’in oğlu Hüseyin Berat ile Sanayimizin sevilen esnaf ve ailesinden  Emine- Salih Taş’ın kızları Beyza Taş Grand Altuntaş otelde şehrimizin, iş, siyaset ve davetliler ile ailelerinin katıldığı muhteşem düğünle evlendiler.

Eskil ve Taş ailesinin evlatlarının düğününe çok büyük ilgi vardı.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyesi, şehrimizin sevilen ismi Murat Eskil’de yeğeni Berat’ın düğününde davetlilerle yakından ilgilenerek amcalık görevini en üst düzeyde yerine getirdi.

Gençlerin nikah şahitliklerini ise Aksaray Milletvekilleri Ramazan Kaşlı ile Turan Yaldır yaptılar. Nikah şahitleri olarak MHP Aksaray İl başkanı Burhanettin Karataş, Aksaray Ticaret Odası Başkanı Ahmet Koçaş, Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, İl Genel Meclisi üyesi Cavit Çıtak, ATSO geçmiş dönem başkanı Cüneyt Göktaş, MHP nin geçmiş dönem belediye başkan adayı Sefer Alkan şehrimizin önde gelen isimleri yaptılar.

Eskil ve Taş ailelerinin evlatları Beyza ile Berat’ın düğününe gelen isimleri Gelin Beyza ailesi Emine ve Salih Taş ile Damat Berat’în ailesi ülkü ve Hacı Murat eskil kapıda karşılayıp Hoşgeldiniz dediler.

Davetlilerle de yakından ilgilenen düğün sahipleri kendilerini yalnız bırakmayan eş, dost ve arkadaşlarına teşekkür ettiler.

Bizler de Beyza ve Berat çiftini tebrik eder, mutluluklar dileriz. Haber: Ağustos GERÇE