Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BELEDİYEMİZ HER ALANDA ÇALIŞIYOR

aksaray’ın 2050 yılına kadar

aksaray’ın 2050 yılına kadar su ihtiyacını karşılayacak içmesuyu projesinin isale hattında çelik hat bağlantı çalışmaları sürüyor. Şehrin uzunyıllardır çözüm bekleyen içme suyu sorunu yakın zaman içerisinde çözümekavuşuyor.

milletvekili İlknurİnceöz, belediye başkanı haluk Şahin yazgı, belediye meclis Üyeleri ve ak partiteşkilatı, kurtuluş caddesi üzerinde süren isale hattı çalışmalarınıyerinde inceledi.

belediye başkanı haluk Şahin yazgı, bağlıköy arıtma tesisi,akhisar depo, mevcut şehrimizdeki depolar ve yeni yapılan laleli deposunubirbirine bağlayacak olan isale hattının yüzde 95’lik kısmı tamamlandığını ve çelikhat bağlantısının titizlikle yürütüldüğünü kaydetti. aksaray’da içme suyutemini noktasında her alanda çalışmaların yapıldığını ve sona gelindiğinivurgulayan başkan yazgı “yılsonu itibari ile arıtma tesisindeki tüm işlerbitirilecek ve tesis tam anlamıyla hazır hale gelecek. kalite standartları çokyüksek olan tesisten çıkan kaliteli suyu, halkımız evindeki musluktan rahatçaiçebilecek” dedi.

aksaray tarihinin en önemli projelerinden biri olan içmesuyu projesiyle ilgili olarak değerlendirmede bulunan milletvekili İlknurİnceöz, “büyük emek harcanarak hazırlanan içme suyu projemiz gördüğümüzkadarıyla bitmek üzere. projemiz şimdiden aksaray’ımıza hayırlı olsun. bu projeile halkımız temiz ve kaliteli içme suyuna kavuşmuş olacak. her projede olduğugibi bu projede de belediyemizin çalışması her yönüyle sürüyor. bir taraftanbağlıköy’de ki çalışmayla bağlantılı olarak, kurtuluş caddesinde çelik bağlantıhattı ve depo yapımı ile terfi merkez yapımı eş zamanlı sürüyor. bütünhatlarıyla düşünürsek belediyemizin yürüttüğü ve takip ettiği işleri takdirediyorum” dedi.    

milletvekili İlknur İnceöz ve başkan yazgı, yapımı tamamlanan5000 m3’lük laleli su deposunu incelemelerini sürdürdü.

başkan yazgı, içme suyu projesinin hızlandırmak amacıylabelediye tarafından yapılan filtre binası, terfi merkezi, trafo merkezi, taşınabilirdepo yapım işinin bu ay içinde tamamlanacağını kaydetti.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı iken Yargıtay
Sıradaki Haber Aksaray’da görev yapan Cumhuriyet Başsavcısı Bolu’ya atandı!