Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Belediyeden Sağlık İçin Kritik Adım: Haşerelere Geçit Yok!

Aksaray Belediyesi kanallarda oluşabilecek haşerelerle mücadele ediyor

Aksaray Belediyesi kanallarda oluşabilecek

Aksaray Belediyesi şehir içerisinde devam eden çalışmaları kapsamında kanallarda oluşabilecek; böcek, larva, vektör, haşere ve sineklere karşı etkili ilaçlama işlemlerini gerçekleştiriyor.

Yaz aylarında meydana çıkan ve çoğalma olasılığı yüksek olan haşerelere karşı Aksaray Belediyesi önlem alarak ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor.

Özellikle kanalarda oluşabilecek böcek, larva, vektör, haşere ve sineklere karşı etkili ilaçlama işlemlerini titizlikte gerçekleştiren belediye ekipleri çevrenin ve insan sağlığını tehlikeye atacak durumlara karşı önlem alıyor.

İnsan sağlığı için tehlike arz eden ve hastalıkların meydana gelmesine neden olacak haşereler ilaçlama çalışmaları ile yok ediliyor. Çevrenin daha güvenli ve temiz hale gelmesi için çalışma başlatan Aksaray Belediyesi daha huzurlu ve güvenilir yaz mevsimi için ilaçlama faaliyetinde bulunuyor.

Aksaray Belediye Başkanı Dinçer konuya yönelik yaptığı açıklama kapsamında, “Şehrimiz genelindeki kanallarda oluşabilecek; böcek, larva, vektör, haşere ve sineklere karşı etkili ilaçlama işlemlerimizi titizlikle gerçekleştiriyoruz.  Çalışmalarımız ile çevremizi daha güvenli ve temiz bir hale getiriyor, sizlerin daha huzurlu bir yaz mevsimi geçirmenizi sağlıyoruz” şeklinde ifadelerine yer vererek insan sağlığına verilen önem bir kez daha gözler önüne serildi.

Fatma Altınok