Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BELEDİYECİLİK AK PARTİ’NİN GELENEĞİDİR

aksaray’ın her alanda olduğu

aksaray’ın her alanda olduğu gibi, belediye hizmetlerindede en iyisine layık olduğunu dile getiren belediye başkan adayı evren dinçer, “vatandaşlarımızıngönüllerinde yer edinebilmek için çok çalışacağız, şehrimizi hak ettiği yereulaştıracağız en önemlisi de şu anki muhabbetimizi seçimden sonra da devamettireceğiz.” dedi.

yerel yönetim ve belediyeciliğin bir gönül işi olduğunubelirten başkan adayı dinçer, “ak parti’nin yerel yönetimlere bakışı hizmetyarışıdır, gönüllere girmektir, şehrin emini olmaktır. bu vizyonun temelicumhurbaşkanımız sayın recep tayyip erdoğan’ın İstanbul büyükşehir belediyebaşkanlığına dayanır. ak parti belediyeciliği sadece günü kurtarmak değil,şehirlerin ve insanların geleceğine yatırım yapmaktır. ak parti belediyeciliğisadece fiziki yatırım değil, gönüllere girebilmektir. ak parti belediyeciliğisadece laf üretmek değil, ortaya vizyon koyabilmektir. ak parti belediyeciliğihalka hizmetkâr olmak ve hakk’ın rızasını alabilmektir. bu farkı ak partilibelediyelerin görev yaptığı illerde ve ilçelerde yaşayanlar hissedebilir.aksaray’da yaşamak ile aksaray’ı yaşamak arasında ki farkı hisseden hemşehrilerimizinduaları bizim en büyük desteğimizdir” ifadelerini kullandı.

yerel yönetimlerin bir bayrak yarışı olduğunu, her gelenbelediye başkanının bir önceki belediye başkanından aldığı bayrağı dahayukarıya taşımak için gayret ettiğini söyleyen başkan dinçer, “doğupbüyüdüğümüz ve havasını teneffüs ettiğimiz bu şehre hizmet şükür vesilesidir.allah’ın izniyle yine el ele vereceğiz, gönül gönüle vereceğiz ve aksaray’ımıziçin gecemizi gündüzümüze katıp hizmet edeceğiz. biz hizmeti ibadet kabul edenbir ecdadın torunlarıyız, allah yolumuzdan ayırmasın. fabrikada üretime katkısağlayanın alın teri bizim tatlı yorgunluğumuzdur, işletmesini açan esnafımızınbesmelesi bizim ortak duamızdır, gençlerimizin gelecek umudu bizim ortakhayalimizdir, çocuklarımızın tebessümü ortak değerimizdir. aksaray akşamlarındaevlerden yükselen aile huzuru hepimizin ortak mutluluğudur. bu güne kadar büyükönem verdiğimiz gönül belediyeciliğini, yeniden yaşamak ve yaşatmak amacındayız.biz vatandaşlarımızın oylarına değil gönüllerine talibiz. vatandaşlarımızıngönüllerinde yer edinebilmek için çok çalışacağız, şehrimizi hak ettiği yereulaştıracağız en önemlisi de şu anki muhabbetimizi seçimden sonra da devamettireceğiz. İşte biz bütün bunları gerçekleştirdiğimiz anda gönüllerde kendimizeyer bulabiliriz.” diye konuştu.

her zaman olduğu gibi yine aksaray için birlik veberaberlik vakti olduğunu vurgulayan İl başkanı hüseyin altınsoy da, “bugünekadar nasıl aksaray’ı temsil ettiysek ve aksaray’ı böyle yüksek değerleretaşıdıysak bu seçimde de İl, İlçe, belde ve belediyelerin ak partili olmasıiçin en yüksek kapasiteyle çalışacağız ve milletimizin desteğiyle başaracağız.belediyecilik ak parti geleneğidir, temel taşlarıdır. 2002 genel seçimleri ilebaşlayan kutlu yürüyüşümüz, 2004 ile beraber yerel yönetimlerde de halkımızınteveccühü ile iktidar olduk. o günden bugüne pek çok hizmet hayata geçti.İnşallah 31 mart 2019’da da kıymetli hemşerilerimizin verecekleri güçlü birdestekle yola devam diyeceğiz.” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Gençlik ve Spor İl
Sıradaki Haber Aksaray Genç Girişimciler, Spor ve İşbirliği Çatısı Altında Buluştu!