Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Belediye ve Emniyet Müdürlüğü personel alacak! İşte başvuru şartları…

İŞKUR üzerinden duyurulan ilanlara göre, belediye ve Emniyet Müdürlüğü bünyesinde personel alımı yapılacak.

İŞKUR üzerinden duyurulan ilanlara

Peki başvuru için gerekli belgeler neler? Kimler başvuru yapabilecek? Başvuru şartları neler? Başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

Belediye bünyesinde Harita Teknikeri ve Elektrik Teknisyeni, İl Emniyet Müdürlüğünde Fırıncı olarak istihdam edilmek üzere personel alımı yapılacak. Başvurular 28 Mayıs 2024 tarihine kadar gerçekleştirilebilecek. Peki başvuru için gerekli belgeler neler? Kimler başvuru yapabilecek? Başvuru şartları neler? Başvurular nereden ve nasıl yapılacak?
BELEDİYE VE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL ALACAK

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER NELER?
Harita Teknikeri Alımı için gerekli belgeler; MEB Onaylı Teknik Resim Sertifikasına sahip olmak. MEB Onaylı Bilgisayar Destekli 2 Boyutlu Çizim Sertifikasına sahip olmak.
Elektrik Teknisyeni Alımı için gerekli belgeler; MEB Onaylı Elektronik ve Otomasyon Sertifikası belgesine sahip olmak.

Fırıncı Alımı için gerekli belgeler; Daha önceden en az 1 (bir) aylık pide ustası olarak iş deneyimine sahip olması, bu durumu SGK dökümü ile belgesi.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Antalya Gündoğmuş Belediyesi bünyesinde görev yapacak Harita Teknikeri ve Elektrik Teknisyeni Kadrolu Devlet İşçi Alımı başvuru şartları;

Harita Teknikeri; Meslek Yüksek Okulu Harita ve Kadastro mezunu olmak. 18 ile 35 yaş aralığında olmak. Kamu personel sınavı KPSS P93 puan türünde en az 60 puan almış olmak. İŞKUR İş İlan No (00008313255)

Elektrik Teknisyeni; Elektrik veya Elektrik Elektronik Teknolojisi (Otomasyon Sistemleri Dalı) Lise ve Dengi Okul mezunu olmak 36 yaşından gün almamış olmak. İŞKUR İş İlan No (00008313388)

Bitlis İl Emniyet Müdürlüğü Fırıncı alımı için başvuruda aranan şartlar; En az İlköğretim en fazla lise ve dengi okul mezunu olmak. 18 Yaşını tamamlamış en az 1 Ay süreli tecrübeye sahip olmak. İŞKUR İş İlan No (00008315134)

BAŞVURULAR NEREDEN VE NASIL YAPILACAK?

Adaylar iş başvurularını İŞKUR internet adresinden kullanıcı adı ve şifrelerini girerek, 170 numaralı telefon hattından iş danışmanı aracılığıyla veya hizmet noktalarına giderek bizzat tamamlayabilecekler.
Haber Merkezi

Haber Merkezi

Eskil Kaymakam bir dizi ziyaret
Sıradaki Haber Eğitim ve Sağlık Hizmetlerinde İnceleme: Kaymakamdan Kritik Ziyaretler!