Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BELEDİYE KARLA MÜCADELE EDİYOR

gece saatlerinde şehir genelinde

gece saatlerinde şehir genelinde başlayan etkili karyağışına karşı harekete geçen aksaray belediyesi, sabah erken saatlerdeçalışmalara başladı. aksaray belediyesi karla mücadele ekipleri şehirmerkezinde ana arterler başta olmak şehir genelinde kar temizleme çalışmalarınabaşladı.karla kaplı yolları ve yaya kaldırımlarını temizleyen ekipler,vatandaşların ulaşımlarını kolaylaştırdı.

kar yağışının etkisini göstermesi ile birlikte belediyebaşkanı haluk Şahin yazgı, sabahın erken saatlerinde başkan yardımcıları ilebirlikte oluşturduğu kriz masasında çalışmalara başladı.

300 personel karla mÜcadele İÇİn gÖrevlendİrİldİ

karla mücadele ekipleri toplamda 800 km yol ağında karkürüme, tuzlama, yol açma çalışmalarına başladı. vatandaşların hiçbirmağduriyet yaşamamaları için yapılan karla mücadele çalışmasında 4 kar kürümeve tuzlama aracı, 5 greyder, 12 kepçe, 10 kamyon, solüsyon aracı ile birlikte 300personel sahada çalışmalara başladı.

ekipler ve iş makinaları şehir merkezinde birçok noktadakarla mücadele için görevlendirildikten sonra başkan yazgı’da çalışmalarıyerinde inceledi.

karla mücadele ekiplerinin gece kar yağışının başlaması ilebirlikte şehrin dört bir yanında çalışma yaptığını ifade eden başkan yazgı; “ekiplerimizile birlikte kar kürüme, tuzlama, yol açma çalışmalarına aralıksız devamediyoruz. vatandaşlarımız için güvenli yol ağı oluşturarak hiçbir vatandaşımızınmağdur olmaması için çalışıyoruz”  dedi.

kar yağışı öncesinde tüm tedbirlerin alındığını açıklayanaksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı, halkın günlük yaşantısını olumsuzetkilememesi için belediye ekiplerin teyakkuzda beklediğini duyurdu. karyağışına karşı ‘tedbirimizi aldık’ diyen başkan yazgı, küreme ve tuzlamaaraçlarının da aralıksız çalıştığını kaydetti.

haber merkezi

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Almanya’da düzenlenen ve her maçta
Sıradaki Haber EURO 2024’te son 16 eşleşmeleri belli oldu