Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BELEDİYE İŞÇİLERİNDEN DUYGULANDIRAN PANKART

5yıllık görev süresini 150

5yıllık görev süresini 150 den fazla proje ile tamamlayan ve yaptığı hizmetlerleaksaray’ı marka şehir haline getiren aksaray belediye başkanı haluk Şahinyazgı, 5 yıl boyunca birlikte çalıştığı ve “yol arkadaşlarım” dediği belediyepersonelleriyle veda yemeklerinde buluşmaya devam ediyor.

 

kültürpark gala delükssalonunda ikincisi düzenlenen programa aksaray belediye başkanı haluk Şahinyazgı, başkan yardımcıları güven kemerkaya, serdar baydar, mustafa karahancı,süleyman canbulut, birim müdürleri ve çok sayıda personel katıldı.

yüzlerce personelle yenilen akşamyemeğinin ardından belediye personeline hitaben konuşma yapan belediye başkanıhaluk Şahin yazgı, “5 yıl gibi bir süre içinde aksaray’ımızda birçokçalışmalara hep birlikte imza attık. bunları gerçekleştirirken başkanyardımcılarımız, müdürlerimiz, memurlarımız, işçilerimiz 5 yıl boyunca bir ailegibi olduk. acı tatlı çok şeyler paylaştık. ama rabbime çok şükür 5 seneyitamamlamanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. burada gecesini gündüzüne katanbütün personelime çok teşekkür ediyorum.

5 yılda 150’nin üzerindeproje gerçekleştirdik. bu süreçte 7 tane seçim yaşadık. rabbim bir dahayaşatmasın 15 temmuz gibi bir sıkıntının ardından bu projelerigerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Çünkü bunlar kolay işler değil. Şunuda rahatlıkla söyleyebilirim bizim çapımızdaki bir belediye için nüfus oranınave bütçesine baktığınız zaman 5 yılda bu kadar proje yapabilen başka birbelediye yok.”  

bu arada işçiler “bİz sİzİunutmayacaĞiz İŞÇİ dostu haluk baŞkan bİzİ unutmayin” yazılı bir pankart açarakhaluk başkana olan duygularını bu şekilde ifade ettiler.

başkan yazgı, belediyepersonellerinin sosyal imkânları ve ücretleri konusunda da ellerinden geleniyaptıklarını ifade ederek “bu süreç içinde ben elimden geldiği kadarıyla hemmemurlarımıza hem de işçilerimize birçok konuda hem sosyal imkânlarını artırmakhem de ücretlerini artırma noktasında çalışma yaptım. hepsi sizin için.  sizin daha iyi imkânlarda daha iyi şartlardayaşamınızı sürdürmeniz ve ücretlerinizin artırılması için. biz geçenlerde İlkaşamasını tamamladık ikinci aşaması da taşeronlarla ilgili kısımda onlarındatalimatını verdim.15 mart’ta oturum başlatılacak. bu görüşmelerimiz inşallahhayırla neticelenir.” şeklinde konuştu. 

yapılan konuşmanın ardındanbaşkan yazgı, birim müdürlerini tüm özellikleri ile tanıtarak bugüne kadaryaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek plaket verdi.

 başkan yazgı, veda yemeğinin ilk bölümündebelediye başkan yardımcıları mustafa karahancı ve süleyman canbulut’a özellikleteşekkür ederek plaketlerini takdim etti.

veda yemeği programı belediyepersonellerinin başkan yazgı ile hatıra fotoğrafı çektirmeleriyle sona erdi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Sarıyahşi’de önemli bir etkinlik organizasyonu
Sıradaki Haber Kaymakam Demirkoparan öğrencilerin hazırladığı kermesi ziyaret etti