Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Belediye ekipleri yeni mahallede yeni yollar açıyor

Aksaray Belediye ekiplerinin yol

Aksaray Belediye ekiplerinin yol çalışmaları devam ediyor.  Yeni Mahallede yol çalışması gerçekleştiren ekipler, Aksaray’da ulaşımı rahatlatıyor.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray’da ulaşımı kolaylaştırmak adına mahallelerde yol çalışmaları gerçekleştiriyor. Birçok alanda hizmet veren Belediye Başkanı Dinçer, şehrin ihtiyaç duyduğu, gerekli olan çalışmalara ağırlık veriyor.

     

Belediye Başkanı Dinçer öncülüğünde gerçekleşen yol çalışmaları, Aksaray’da ki birçok mahallede yol çalışmaları, kanalizasyon şebeke hattı, parklarda çimleri biçme gibi çalışmalarla Aksaray halkına şehir için de rahatlık ve konfor sağlıyor.

Belediye ekipleri tarafından Yeni mahallede yapılan yol çalışması, şehrin ihtiyacı olan bölgelerde yeni yollar açarak ulaşımı rahatlatması hedefleniyor. Aksaray’da trafik yoğunluğunun azaltılması ve yeni yollar yapılması hem konfor hem de güven veriyor.

Aksaray Belediyesi, ekipleriyle birçok alanda saha çalışması yürüterek şehrin ihtiyaçlarını karşılıyor. Belediye Başkanı Dinçer, yapılan yol çalışmasıyla ilgili; “Şehrimizde ihtiyaç olan bölgelerde yeni yollar açmaya devam ediyoruz. Sahada çalışan tüm ekiplerimize kolaylıklar diliyoruz” dedi.

Haber: Fatma Altınok