Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Belediye ekipleri üstyapı çalışması yapıyor

Aksaray Belediye ekipleri yol

Aksaray Belediye ekipleri yol çalışmalarına devam ediyor. Zafer Mahallesi Nevşehir Caddesinde, altyapı çalışmalarının bitmesiyle birlikte üstyapı olarak yol çalışması gerçekleştiriyor.

     

Belediye Başkanı Dinçer, şehrin ihtiyaçlarını karşılamaya ve iyileştirmeye yönelik çalışmalarıyla hizmet verirken, belediye ekipleriyle şehrin mahalle ve caddelerinde alt-üstyapı çalışmaları, park, bahçe düzenlemeleri ile Aksaray ilini geliştiriyor.
Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer; Aksaray iline yapmış olduğu hizmetlerle alt ve üst yapıları iyileştirerek şehrin sorunlarını çözüyor. Ulaşımı rahatlatmak amacıyla asfalt çalışmalarıyla gündeme gelen Belediye ekipleri, yaptıkları yol düzenleme ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.
Zafer Mahallesi Nevşehir Caddesinde, altyapı çalışmalarıyla şehrin kanalizasyon şebeke hattını düzelten belediye ekipleri, altyapının tamamlanması ardından üstyapım olarak sıcak asfalt serimi ile yolları düzenliyor.
Belediye Başkanı Dinçer yaptığı açıklamada; “Altyapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde üstyapı çalışmalarımız başladı. Ekiplerimiz asfalt çalışması gerçekleştiriyor. En kısa zamanda bitirerek, hizmetinize açacağız. Sabrınızdan dolayı teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.
Haber: Fatma Altınok