Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Belediye ekipleri, sıcak asfalt çalışması yapıyor

Aksaray Belediye ekipleri mahallelerdeki

Aksaray Belediye ekipleri mahallelerdeki yol çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Belediye ekipleri, Küçük Bölcek mahallesinde yol çalışması gerçekleştiriyor.

Küçük Bölcek Mahallesinin alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından sıcak asfalt serimi gerçekleştiren Belediye ekipleri, mahallelerde yoğun bir şekilde çalışmalar yaparak şehrin ihtiyaçlarını karşılıyor.

   

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray’ın ihtiyaçlarına cevap vermek adına şehrin mahallelerinde yol çalışmasından alt yapıya kadar çalışmalarını sürdürüyor. Şehrin gelişimi ve büyümesi adına son günlerde yoğun bir şekilde ekipleriyle çalışma yürüten Belediye Başkanı Dinçer, mahallerin eksiklerini tamamlıyor.

Yoğun bir şekilde Aksaray’ın mahallelerinde çalışmalar yürüten Belediye Başkanı Dinçer, mahallelerde asfalt çalışmaları, kanalizasyon şebeke hattı, çim biçme ve daha fazla işlerle belediye ekipleriyle aralıksız çalışmalar gerçekleştiriyor. Aksaray halkının istek ve şikayetleri doğrultusunda çalışmalar gerçekleştiren Belediye Başkanı Dinçer, şehrin ihtiyaçlarını karşılayarak, hizmet vermeye devam ediyor.

Belediye Başkanı Dinçer konuyla ilgili; “Altyapısını tamamladığımız yerlerde sıcak asfalt serim çalışmalarımız devam ediyor. Sabrınızdan dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Haber: Fatma Altınok