Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Belediye ekipleri, peyzaj çalışması yapıyor

Aksaray Belediye ekipleri şehrin

Aksaray Belediye ekipleri şehrin yeşil alanlarını arttırıyor. Belediye ekipleri şehir her noktasına parklara, bahçelere, orta refüjlerde ağaç dikimi gerçekleştiriyor.
Aksaray Belediye Başkanı Dinçer, şehre hizmet etmek amacıyla hem şehri güzelleştiren işler gerçekleştirirken hem de vatandaşlara fayda sağlayacak çalışmalar gerçekleştirmede öncü oluyor. Belediye ekiplerini son günlerde şehir için yoğun bir şekilde çalışmalar gerçekleştirmesi gözlerden kaçmıyor.

   

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer önderliğinde gerçekleşen çalışmalar sonucunda Aksaray’da gelecek nesillerin temiz nefes alabilmesi adına belediye ekipleri ağaç dikimi yapıyor.
Belediye Başkanı Dinçer, Aksaray şehrine ve Aksaray halkına hizmet etmeye devam ederken, çalışmalarında çevreyi koruma ya doğayı güçlendirmek adına ağaç dikimi gerçekleştirilmesinde öncü oluyor.
Şehrin her noktasına ağaç dikimi gerçekleştiren belediye kipleri sayesinde şehrin temiz hava almaya ihtiyacı karşılanıyor. Belediye Başkanı Dinçer’in doğaya ve çevreyi korumaya yönelik çalışmaları kapsamında şehrin park, bahçe ve orta refüjlere ağaç dikim gerçekleştiren Belediye ekipleri, geleceğe nefes olması adına adım atıyor.
Belediye Başkanı Dinçer yaptığı açıklamada; “Ekiplerimiz, şehrimizin her noktasında: parklarda, bahçelerde, orta refüjlerde ağaç dikimi gerçekleştiriyor, peyzaj çalışması yapıyor. Tüm personellerime kolaylıklar diliyorum” dedi.
Haber: Fatma Altınok