Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Belediye Başkanı Evren Dinçer’den SGK ve Maliye Borcu Açıklaması

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer Aksaray Belediyesi’nin SGK ve maliyeye borcunun olmadığını sosyal medya hesabından açıkladı.

Belediye Başkanı Dr. Evren

Belediyelerin SGK’ya olan 96 Milyar Türk Lirası prim borcunun ülke gündeminde uyandırdığı geniş yankılar devam ederken Aksaray Belediyesinin mali durumu hakkında da Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, sosyal medya hesaplarından açıklama yaptı.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Aksaray Belediyesi’nin SGK ve maliye borcunun 0 (SIFIR) Türk Lirası olduğunu açıkladı.

Üreten ve kaynak oluşturan Belediyecilik anlayışı ile Türkiye’nin mali yapısı en sağlam belediyeleri arasında olduklarını belirten Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, açıklamalarında şu ifadeleri kullandı; ‘’Kıymetli hemşehrilerim; Bugün belediyelerin vergi ve SGK prim borçları gündemdeyken Belediyemizin vergi borçları ile ilgili sizlere bilgilendirme yapmak istiyorum. Aksaray Belediyemizin SGK’ya ve Maliyeye borcu; 0 (SIFIR) Türk Lirasıdır. Kaynaklarımızı en verimli şekilde kullanarak, Aksaray’ımız için var gücümüzle çalışmaya, projeler üretmeye devam edeceğiz’’ Dedi.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in Aksaray Belediyesi’nin mali yapısına yönelik sosyal medya hesabından yaptığı açıklamanın ardından yüzlerce vatandaştan tebrik ve takdir mesajları geldi.

Bülten