Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Belediye Başkanı Evren Dinçer temayüle katıldı! Peki temayüldeki sonuç nedir?

AK Parti’de Teşkilat Temayül

AK Parti’de Teşkilat Temayül Yoklaması:

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, hazırlıklara güçlü bir katılımla başladı”

AK Parti Genel Merkezi, 2024 yerel seçimleri öncesinde belediye başkan adaylarını belirlemek amacıyla düzenlediği teşkilat temayül yoklamasına büyük önem veriyor. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yapılan ‘Teşkilat Temayül Toplantısı’, Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in katılımıyla gerçekleşti.

Aksaray Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Aday adayı Evren Dinçer, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Başkanlığında düzenlenen 31 Mart Yerel Seçimlerine dair ‘Teşkilat Temayül Toplantısı’na katılım sağladık. Liderimiz öncülüğünde 31 Mart 2024 yerel seçimine şehrimiz için en güçlü şekilde hazırlanıyoruz.” ifadeleriyle temayül yoklamasına verilen önemi vurguladı.

Başkan Dinçer, temayül yoklaması sonrasında yaptığı paylaşımda, “Alınacak kararlar ülkemize, milletimize, şehrimize ve partimize hayırlı olsun…” diyerek partisinin 2024 yerel seçimlerine güçlü bir şekilde hazırlanma kararlılığını dile getirdi. AK Parti’de temayül yoklaması, parti içindeki birliği ve uyumu güçlendirmeye yönelik önemli bir adım olarak öne çıkıyor.

Haber: Avni Kuru