Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in acı günü! Halasının eşi vefat etti

Aksaray Belediye Başkanı Dr.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in Halasının Eşi Mesna Altınok yaşamını yitirdi.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in Nadide halasının eşi Mesna Altınok’un ölümüyle derin üzüntü yaşadı. 75 yaşındaki Mesna Altınok, uzun süredir devam eden bir hastalıkla mücadele ediyordu.

Mesna Altınok için düzenlenen cenaze töreni, bugün öğle namazının ardından SomucuBaba Külliyesi’nde gerçekleşti. Belediye Başkanı Evren Dinçer, belediye meclis üyeleri ve Altınok ailesinin yakınları, katılım göstererek Altınok’a son görevlerini yerine getirdi.

Ervah Kabristanlığı’nda düzenlenen cenaze de, duygu dolu anlara sahne oldu. Altınok, dualar eşliğinde toprağa verilirken, çevresindekilerin derin üzüntüsü arasında sonsuzluğa uğurlandı.

Mesna Altınok’un vefatı nedeniyle düzenlenen cenaze namazına katılanlar, Başkan Evren Dinçer’e ve Altınok ailesine başsağlığı dileklerini iletti. Belediye Başkanı Dinçer, Altınok’a duyduğu derin üzüntüyü dile getirirken, ailesine de sabır ve başsağlığı temennisinde bulundu.

Bizler de Mesna Altınok’a Allah’tan rahmet diler, ailesine ve yakınlarına başsağlığına sabır dileriz. Haber: Fatma ALTINOK