Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Belediye Başkanı Dinçer’den Müjde

Belediye Başkanı Dr. Evren

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray turizminin en önemli yatırımları arasında yer alan Ihlara Cam Teras ve Kafeterya projesiyle ilgili sosyal medya hesabından müjdeyi verdi.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Kapadokya’nın incisi Ihlara Vadisi’ne yapılan Cam Teras ve Kafeterya projesinin şehrin turistik cazibesini artıracağını bildirdi.

Belediye Başkanı Dinçer, sosyal medya hesabı üzerinden Ihlara Cam Teras ve Kafeterya projesinde gelinen nokta hakkında bilgi paylaşımında bulundu. Başkan Dinçer, yaptığı paylaşım ile herkesin merakla beklediği müjdeyi verdi.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Ihlara Vadisinin Kapadokya bölgesinde bulunan önemli bir doğal ve tarihi alan olduğunu söyledi. Cam teras projesinin tamamlanarak açılışa hazır hale geldiği müjdesini veren Başkanı Dinçer, konuya ilişkin yaptığı paylaşımda:

“Ihlara Vadisi Cam Teras ve Kafeteryamız hazır”

Doğası ve manzarasıyla ziyaretçilerini büyüleyen, dünyanın en büyük 2’inci vadisine ayaklarını yerden keseceğiz.

Bu projemizle, bir yandan şehrimizin turizm potansiyelini artırırken diğer yandan da sizlerin keyifli vakit geçirmesini sağlayacağız.

Yerden 150 metre yükseklikte, vadiye hâkim bir noktada 12 metre genişliğindeki Cam Terası ve Kafeteryamız Aksaray’ımıza hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.

Haber Bülteni