Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Belediye Başkanı Dinçer, yaptığı hizmetlerle Aksaray halkının takdirini topluyor

Geçtiğimiz hafta içerisinde bir

Geçtiğimiz hafta içerisinde bir anket firması Aksaray halkına Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer hakkında sorular yöneltti.

Anket firmasının vatandaşlara yönelttiği sorular arasında; “Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in 4 buçuk yıllık çalışmalarından dolayı memnun musunuz?” diyerek kamuoyu araştırması gerçekleştirdi. Anket sorunlarının sonuçlarına genel olarak bakıldığında Aksaray halkının Belediye Başkanı Dinçer’den memnun oldukları görüldü.

Belediye Başkanı Dinçer, Aksaray şehri ve insanına yönelik yaptığı hizmetlerle vatandaşların takdiri toplarken, sosyal belediyeciliği Aksaray’a yansıtıyor. Aksaray şehrinde katkı atık deposunun yeniden yapılması ve katı atık deposundan elektrik üretimi elde edilmesiyle kamuoyunun dikkatini çekmeyi başardı.

Bedir Muhtar Külliyesi, 2. Kılıçarslan Köşkü gibi şehrin tarihi ve kültürel miraslarını restore edilmesini sağlayarak şehre yeniden kazandırılmasıyla dikkat çeken Belediye Başkanı Dinçer, kentsel dönüşüm, altyapı çalışmaları, atık su arıtma tesisi, kitap konakları, Hasan Dağı Mesire Alanı, Sünnet Şöleni gibi birçok projeyle Aksaray halkını etkilemeyi başardı.

Yapılan hizmetlerin yanında terminal yolu üzerinde Selçuklu mimarisine uygun olarak yapılan belediye hizmet binasının inşaatının devam etmesi Aksaray’ın gelişimi için imza atılan projeler arasında yer alıyor. Aksaray Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışıyla Aksaray halkına hizmet vermeye devam ediyor. Sosyal belediyecilik örneklerinden olan Bilim Merkezi ile birlikte önümüzdeki günlerde yapılması planlanan Bilim Festivali ile Türkiye’de örnek iller arasında yer almayı başarıyor.

Belediye Başkanı Dinçer, 4 buçuk yılda Aksaray şehrine hizmet noktasında önemli projelere imza atarak çalışmalarıyla Aksaray halkının takdiri ile karşılaşıyor.

Haber: Fatma Altınok