Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Belediye Başkanı Dinçer, yapımı devam eden çocuk aktivite merkezinde inceleme yaptı

Aksaray Belediye Başkanı Dr.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer inşaat çalışmalarının devam ettiği çocuk aktivite merkezinde incelemede bulundu.

   

Aksaray halkına yönelik hizmetler vermeye devam eden Belediye Başkanı Dinçer, Kadın Aktivite merkezleri, kitap evleri, cami ve külliye gibi birçok hizmet binası projelerini hayata geçirerek her kesime hitap eden çalışmalar yürütmeye devam ediyor.
İnşaat çalışmalarının devam ettiği Çocuk Aktivite Merkezinde incelmelerde bulunan Belediye Başkanı Dinçer Aksaray’da yürüttüğü çalışmaları hem yakından takip ediyor hem de incelmelerde bulunarak herhangi bir aksaklık yaşanmamasını engelliyor.
Çocuk Aktivite merkezinde çocukların hem eğlenceli vakit geçirmesi hedeflenirken hem de kendilerini geliştirebilecekleri alanlar oluşturuluyor. Gelecek nesillerin faydasına olacağı düşünülen çocuk aktivite merkezi ile çocuklar zamanlarını değerlendirebilecek alana sahip oluyorlar.
Yapım aşamasında olan Çocuk Aktivite merkezi 2000 m² alan üzerine inşa ediyor. Çocuk aktivite merkezinin yapımı tamamlandıktan sonra çocuklara hizmet verecek aktivite merkezi içerisinde; Oyun alanları, kum havuzları, WC, mescit, kafeterya, idari bina bulunacak bahçesinde ise oyun grupları ve satranç tahtaları bulunması planlanıyor.
Belediye Başkanı Dinçer, yapım aşamasında olan çocuk aktivite merkezinde incelemeler yaparak gerekli personellerden iş ve işleyiş hakkında bilgiler aldı. Aksaray’ın gelişimi ve büyümesi yönelik çalışmalar gerçekleştiren Belediye Başkanı Dinçer, her kesime hitap eden hizmetler vererek Belediyecilik anlayışına yenilikler getiriyor.
Haber: Fatma Altınok