Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Belediye Başkanı Dinçer, Vali Kumbuzoğlu’nu ziyaret etti

Aksaray Belediye Başkanı Dr.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, göreve yeni gelen Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Cumhurbaşkanlığı Valiler Kararnamesi ile Aksaray Valisi olarak dün resmen göreve başlayan Mehmet Ali Kumbuzoğlu, dün akşam saatlerine doğru Aksaray iline gelerek görev yerinde büyük bir coşku ile karşılandı.
Belediye Başkanı Dinçer, Vali olarak Aksaray iline gelen Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nu tebrik ederek görevinde başarılar diledi.

     

Aksaray şehri için yapılması gerekenler hakkında istişare eden heyet, birlikte hareket ederek Aksaray şehrini yarınlara taşıyacağını vurgulandı.
Aksaray’ın büyümesi ve gelişmesine yönelik her alanda yoğun çalışmalar gerçekleştiren Belediye Başkanı Dinçer, Aksaray Valisi Kumbuzoğlu ile yapılan çalışmalara ve yapılacak olan projelere değindi.
Belediye Başkanı Dinçer ziyaretin ardından yaptığı açıklamada; Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile ilimize atanan Valimiz Sn. Mehmet Ali Kumbuzoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Sayın Valimize misafirperverliği için teşekkür ediyor, Aksaray’ımız için yapacağı hizmetlerinde muvaffakiyetler diliyorum” dedi. Belediye Başkanı Dinçer, Vali Kumbuzoğlu’na  hediye takdim etti.
Haber: Fatma Altınok