Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Belediye Başkanı Dinçer, şehrimizi sevelim, temiz tutalım koruyalım.

Aksaray Belediye Başkanı Dr.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer öncülüğünde, Aksaray Belediye ekipleri Uluırmak su kanalında temizlik çalışması yaptı.
Yaz aylarının gelmesiyle birlikte vatandaşlar parklarda vakit geçirmeye başladı. Bu sene Uluırmak kanalına su verilmemesinden ötürü vatandaşlar Uluırmak kanalına çöplerini atması görüntü kirliliğine neden oluyor. Çevrenin korunmasına yönelik çalışma yürüten Aksaray Belediyesi, Uluırmak kanalının bu kadar pisletilmesinden ötürü vatandaşları uyardı.

     

Aksaray Belediyesinin şehri ev temizler gibi temizliyor olması ama vatandaşların bu denli kirletmesi hem görüntü kirliliğine hem de çevre kirliğini neden oluyor. Çevre kirliliğine neden olan bu davranış küresel ısınmaya bire bir etki ediyor. Belediye ekipleri bu görüntüyü yok etmek amacıyla Uluırmak kanalında temizlik çalışması yaptı. Belediye Başkanı Dinçer, vatandaşların Uluırmak kanalına çöp atılmaması gerektiğini vurguladı.
Belediye Başkanı Dinçer konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Sizler nasıl her gün evinizi temizliyorsanız bizler de Aksaray’ımızı her gün temizliyor, pırıl pırıl yapıyoruz. Fakat kanal boyundan geçerken attığınız en ufak bir çöp bile burayı kirletmeye yetiyor. Yeni güne şehrimizi ikiye bölen, etrafında yürüyüş yaptığınız, dinlendiğiniz Uluırmak’ımızı temizleyerek başladık. Şehrimizi sevelim, temiz tutalım. Herkese hayırlı günler diliyoruz” ifadelerine yer verdi.
Haber: Fatma Altınok