Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Belediye Başkanı Dinçer, “Öncelik yayaların”

Aksaray Belediyesi tarafından şehir içerisinde icra edilen çalışmalar arasında yer alan yaya çizgisi yenileme çalışmaları, şehrin farklı noktalarında yapılmaya devam ediyor.

Aksaray Belediyesi tarafından şehir

Şehir içerisinde gerçekleşen ve trafik akışı bakımından önem arz eden çalışmalar arasında yer alan yaya çizgisi yenileme çalışmaları şehrin farklı noktalarında gerçekleşmeye devam ediyor. Yapılan bu çalışma ile şehir içerisinde yaya geçidi kullanımına teşvikler sürerken, aynı zamanda yaya geçidindeki vatandaşlara karşı duyarlı olma konusunda da vatandaşlara hatırlatmada bulunuluyor.

Konu hakkında açıklama yapan Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, “Yaya güvenliği her şeyden önce gelir. Ekiplerimiz, şehrimiz genelinde trafik akışının güvenliği için yaya geçidi çizgileri yenileme çalışmalarına devam ediyor. Lütfen trafik kurallarına uyalım. Unutmayınız; öncelik yayanın” ifadelerine yer verdi.

Şehir içerisinde yapılan bu çalışmalar, trafik güvenliği konusunun bir kez daha hatırlanması ve yıpranmış olan yaya çizgilerinin şehre yeniden kazandırılması bakımından önem arz ediyor.

Ağustos Gerçe