Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Belediye Başkanı Dinçer, muhtarlarla buluştu

Aksaray Belediye Başkanı Dr.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer başkanlığında Aksaray muhtarları ile toplantı gerçekleşti. Aksaray Belediyesi Gençlik ve Bilim Merkezinde gerçekleşen toplantının amacı Aksaray’da verilen hizmetler oldu.
Belediye Başkanı Dinçer, Aksaray’da her alanda çalışmalar yürüterek, şehri geleceğe doğru taşıyan projelere imza atıyor. Belediye Başkanı Dinçer, Aksaray halkına hızlı ve etkili hizmet vermek adına vatandaşların istek ve şikâyetleri doğrultusunda çalışmalar yürütüyor.

         

Belediye Başkanı Dinçer, gerek mahalle buluşmalarıyla gerek halkın içine girerek sık sık vatandaşların taleplerine kulak veriyor. Aksaray halkı ve Aksaray’ın gelişmesine yönelik çalışmalar yürüten Belediye Başkanı Dinçer, hizmetleriyle vatandaşların takdirini alıyor.
Aksaray Belediye Gençlik ve Bilim Merkezinde muhtarlarla bir araya gelerek, mahallelilerin istek ve şikayetlerini aldı. Vatandaşların beklentilerine karşılık vermek adına neler yapılabilir istişare edildi. Şehirde yapılan çalışmalara değinerek, verilen hizmetler görüşüldü. Son günlerde mahallelerde yol çalışması, kanalizasyon, park ve bahçelerde çim biçme gibi çalışmalar gerçekleştiren Belediye Başkanı Dinçer, mahalleler için gerekli çalışmaları yürütüyor.
Belediye Başkanı Dinçer konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Şehrimizin her noktasında devam eden hizmetlerimiz ile ilgili muhtarlarımızla istişarelerde bulunduk. Daha güzel bir Aksaray için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Haber: Fatma Altınok